CRM systemen toepassing

Maak hier kennis met de toepassing van CRM systemen in de praktijk, over definities en recente ontwikkelingen. Voor complete informatie verwijzen wij u naar de CRM box. In dit uitgebreide pakket met informatie en selectietools van het ICT informatiecentrum leest u alles over het selecteren en implementeren van CRM systemen.

CRM toepassing

Ontdek de mogelijkheden
van CRM software

Wat is CRM?

Lees hier meer over de verschillende definities van customer relationship management (CRM), de toegevoegde waarde ervan en over CRM software in de praktijk. Krijg hier het antwoord op de vraag wat is CRM.

Toepassing

De diverse toepassingen van CRM systemen worden op deze pagina beschreven. Welke toepassingen voor u van belang zijn, hangt af van de eisen, wensen en bedrijfsspecifieke situatie. Lees meer op de pagina de CRM systemen toepassing.

CRM in de cloud

Een steeds groter aantal CRM systemen wordt via internet aangeboden, zodat u overal waar een internetverbinding voorhanden is, toegang heeft tot uw klantgegevens. Maak hier kennis met alle aspecten en de voor- en nadelen van CRM in de cloud.

Online CRM systemen

De laatste jaren heeft het gebruik van een CRM systeem op basis van een abonnement een grote vlucht genomen. U installeert de software dan niet meer op uw eigen computers. Lees meer over de mogelijkheden, voordelen en nadelen van een online CRM.

Open source CRM software

Lees wat het verschil is tussen open source en andere CRM software en of open source ook daadwerkelijk gratis is. Lees hier over de voordelen van open source CRM software.

Webbased CRM

Krijg hier antwoord op de vraag wat webbased CRM eigenlijk is, wat de mogelijkheden ervan zijn en of de voordelen opwegen ten aanzien van de nadelen. Lees meer op de pagina Webbased CRM.

Social CRM

Wat is Social CRM, wat kunt u ermee wat zijn de voordelen en nadelen en welke mogelijkheden biedt het een organisatie. Lees het antwoord op de pagina Social CRM.

Mobile CRM

Waarom zou een organisatie juist wel of juist niet kiezen voor Mobile CRM? Lees meer over wat het is, de voor- en nadelen en mogelijkheden op de pagina Mobile CRM.


Wat is CRM

Ontdek nut en noodzaak van goede CRM software