CRM advies en hulp | ICT informatiecentrum – CRMsystemen.nl

CRM advies en hulp

Korte route naar een CRM oplossing

U loopt tegen problemen of beperkingen aan met uw huidige CRM systeem. Of u wil uw ‘oude’ CRM oplossing vervangen door nieuwe CRM software. Kortom, u zoekt een oplossing. U heeft geen tijd om deze website te bekijken, boekjes en whitepapers te lezen of alle informatie van de CRM box te verwerken. In dat geval is er ook een kortere route naar een oplossing: snel in gesprek met ervaren CRM specialisten. Vertel de medewerkers/adviseurs van de servicedesk van het ICT informatiecentrum voor welk CRM vraagstuk u een oplossing zoekt. U komt dan spoedig in contact met specialisten die u van CRM advies kunnen voorzien.

Stel uw vragen aan onze servicedesk via: 085 40 10 218 of WhatsApp.


Waarom CRM advies en hulp?

De specialisten waarmee u in contact komt, zijn informatiepartners van het ICT informatiecentrum. U praat met hen direct over de praktijk: uw project en concrete oplossingen. Geen algemene kennis, maar direct toegespitst op uw situatie. Specialisten zijn ervaren leveranciers van kennis (consultants) en/of de oplossing (software) zelf. Zij kennen uw branche, uw bedrijfsproces, de ontwikkelingen, de mogelijkheden, de problemen waar u tegenaan loopt en de oplossingen die daarvoor al bedacht zijn. Daarom kunnen zij u gericht vragen stellen, informeren, op ideeën brengen en oplossing aandragen. Uiteraard hebben zij ook hun eigen commerciële belangen. Ondanks dat heeft u via Advies en hulp toegang tot kennis en ervaring die op geen andere manier zo goed en snel kunt krijgen. Ofwel, de korte route naar een CRM oplossing.

Vrijblijvend

Uiteraard bepaalt u zelf of en hoe lang u van deze informatiebron gebruik wilt maken. Contact stopt weer, zodra u dat aangeeft. Uiteraard bent u op geen enkele manier verplicht met iemand van deze specialisten zaken te doen. Vrijblijvend dus. Heeft u hier nog vragen over, belt u dan gerust met de servicedek van het ICT informatiecentrum: 085 40 10 218.

CRM advies en hulp