CRM software voor uw branche

Oplossingen voor customer relationship management (CRM) worden in alle branches en door alle soorten bedrijven en organisatie gebruikt voor het contact met klanten en het goed kunnen beheren en volgen van commerciële processen. Bijna ‘vaste’ functionaliteiten van de meeste CRM systemen zijn relatiebeheer, contactmanagement en bijvoorbeeld campagnemanagement. Steeds vaker worden CRM oplossingen toegespitst op een specifieke branche. Hieronder maakt u kennis met de verschillende toepassingen van branchespecifieke CRM software.
 

CRM in de zorg

Door veranderingen in de zorgsector worden er steeds zwaardere eisen gesteld aan het informatiebeheer in zorginstellingen. Diegenen die verzorgd worden, vragen meer zorg op maat en voor zorgverleners is het noodzakelijk dat belangrijke informatie over de verzorgden altijd en overal aanwezig is. Een modern CRM systeem kan hierbij helpen. Hoe, dat leest u in CRM in de zorg.

Binnenkort worden er meer branches aan deze pagina toegevoegd.

Meer over CRM software

Een uitgebreide uitleg over CRM software, de toepassing ervan en andere aspecten leest u in het gratis boek ‘CRM software’, samengesteld door het ICT informatiecentrum. U kunt het hier als e-book aanvragen. Wilt u het liever per post ontvangen, vult u dan uw postadres in. Uw gegevens komen niet ter inzage van derden.

[contact-form-7 404 "Not Found"] CRM voor uw branche