CRM boeken | Lees gratis over CRM pakketten – CRMsystemen.nl

Gratis boeken over CRM pakketten en CRM software

Het ICT informatiecentrum publiceert diverse boeken over CRM software en de selectie en implementatie van CRM pakketten. Daarnaast zijn er diverse boeken die u helpen bij het starten en uitvoeren van uw softwareproject. Thema’s van deze boeken zijn onder andere de praktijk van softwareprojecten, cloud computing en trends en ontwikkelingen op het gebied van bedrijfssoftware. Alle boeken zijn exclusieve uitgaven van het ICT informatiecentrum en daardoor uitsluitend verkrijgbaar via de websites van het ICT informatiecentrum, waaronder CRMsystemen.nl. De onderstaande boeken ontvangt u gratis als onderdeel van de CRM box. Deze is gratis voor u beschikbaar. De boeken kunt u ook los aanvragen op ICTboekensite.nl.

Boeken aanvragen

Alle genoemde boeken kunt u op twee manieren gratis ontvangen:

CRM software

CRM software

Welke ontwikkelingen op het gebied van CRM en relatiebeheersoftware zijn voor u belangrijk om te weten voordat u uw keuze maakt uit de pakketten? Welke kansen moet u niet laten lopen en welke afwegingen zijn verstandig? Welke waarschuwingen zijn vooraf op zijn plaats? Diverse software specialisten geven antwoord op die vragen. Hun visies customer relationship management en software daarvoor helpen u bij het ontwikkelen van uw eigen visie op de keuze en toepassing van CRM software. Gratis beschikbaar als onderdeel van de CRM box en los verkrijgbaar via de informatie aanvraag bovenaan deze pagina.

CRM software selectie

CRM software selectie

Zij die dagelijks betrokken zijn bij de selectie en implementatie van CRM en relatiebeheersoftware kunnen u precies vertellen wat een project succesvol maakt. Maar zij kunnen u ook precies zeggen wat er allemaal mis kan gaan. Helaas gebeurt dat maar al te vaak, terwijl het absoluut niet nodig is. Als u maar weet wat u wel en niet moet doen. Alle succesfactoren en valkuilen van CRM projecten heeft het ICT informatiecentrum voor u gebundeld in het boek CRM software selectie. Als u wilt leren van de lessen van anderen, kostbare fouten wilt vermijden en op de meest efficiënte manier wilt overstappen op nieuwe relatiebeheer software, kunt u zich aan de hand van dit boek bezinnen, alvorens te beginnen

Haal alles uit uw softwareprojecten

Haal alles uit uw softwareprojecten

Vroeger konden we de techniek nog wel eens de schuld geven als CRM projecten mislukten. Tegenwoordig zijn de hard- en software achter de systemen zo geavanceerd dat technische factoren nog maar zelden debet zijn aan het mislukken van projecten. Weet u waar het wel vaak misgaat? In dit boek leest u hoe zogenaamde ‘human factors’ het verschil kunnen maken tussen succesvolle en mislukte software projecten. Dit boek bevat de eye openers die u inspireren uw CRM project succesvol te managen. Grote kans dat u na het lezen ervan zegt wat anderen er ook al over zeiden: ‘ik had ze niet willen missen’.

Handboek Softwareselectie

Handboek Softwareselectie

Dit boek is niet speciaal voor CRM software geschreven, maar desondanks misschien wel het belangrijkste boek dat u gelezen moet hebben voordat u een keuze maakt uit honderden beschikbare customer relationship management pakketten. Het beschrijft namelijk een proces waar u zelf niet dagelijks mee bezig bent, waar veel externen u – uiteraard geheel ‘onafhankelijk’ – al dan niet tegen betaling vertellen wat wel en niet verstandig is en waar u gegarandeerd de mist mee in gaat als u dit proces niet vanaf het begin af aan goed aanpakt. Een basisboek voor CRM softwareselectie.