CRM software | Compleet overzicht – CRMsystemen.nl

CRM software totaaloverzicht

Alles over CRM selectie en implementatie

 

A

Accensys
Accensys Software
Accensys software is een online CRM pakket dat ondersteuning van bedrijfsprocessen biedt en overzicht en inzicht geeft in uw business.
Van prospect naar offerte van offerte naar order van order naar factuur en alle processen er omheen worden ondersteund door Accensys. Ook voor de inkoop- en verkoopadministratie zijn slimme oplossingen bedacht. De software voorziet in een zeer overzichtelijk facturatie proces met facturen in uw eigen huisstijl.

Vorm: Cloud     Toepassing: Sales processen | Marketing (automation)processen | Support / tickets

 
Adecon
Adecon Manager
Adecon Manager is het online CRM/ERP-systeem van Adecon. Hiermee beheert u urenregistratie, agenda, online administratie, taakbeheer en meer. Met behulp van de door u gekozen modules worden al uw bedrijfsprocessen en klantgegevens georganiseerd en – indien gewenst – toegankelijk gemaakt via uw website of gekoppeld aan andere (externe) systemen.

Vorm: Cloud     Toepassing: Sales processen | Marketing (automation)processen | Support / tickets | Beheer cliënten/patiëntendossiers

 
AFAS Software
AFAS Software – Inspireert Beter Ondernemen
Een CRM pakket is de basis voor een goede dienstverlening. Dankzij de volledige integratie met de ERP software van AFAS zit alles in één systeem. Alle contactmomenten met relaties leg je eenvoudig vast: digitaal én zoveel mogelijk automatisch. Het CRM is overal in ons ERP-systeem beschikbaar, of je nu de projectadministratie bijwerkt of bezig bent met debiteurenbeheer. En met de koppeling met Company.info houd je klant- en adresgegevens ook makkelijk up-to-date.

Vorm: Cloud     Toepassing: Sales processen | Support / tickets | Beheer ledenorganisatie

 
Alexion Software
Alexion CRM software
Alexion CRM is Nederlandse CRM software waarmee je adressen, projecten, notities en documenten van relaties kunt organiseren, beheren en delen. Alexion CRM is meegroei software: het programma kan aangepast worden aan de wijzigende wensen van het bedrijf en is met name bedoeld voor starters, ZZP’ers en MKB bedrijven tot 20 gebruikers. Starters en goede doelen tot 60% korting.

Vorm: Cloud     Toepassing: Sales processen | Marketing (automation)processen | Beheer cliënten/patiëntendossiers

 
Alpiek B.V.
Odoo
Odoo is een all-in-one systeem met CRM als uitgangspunt. Leads worden automatisch aangemaakt vanuit een webform of email. Na kwalificatie wordt een verkoopkans aangemaakt die in een zelf te configureren salesfunnel tercht komt. Vanuit de verkoopkans kun je rechtstreeks mails zenden en ontvangen, dus alle informatie wordt bij de lead bewaard. Offertes maken is geen probleem, deze kunnen na dat de verkoopkans gewonnen is meteen worden omgezet in een verkoop order en worden gefactureerd.

Vorm: Cloud     Toepassing: Sales processen | Marketing (automation)processen | Support / tickets | Beheer ledenorganisatie

 
Archie Europe
Archie CRM
Archie is gespecialiseerde en innovatieve standaardsoftware voor relatiebeheer en CRM systeem. Met als doel organisaties te ondersteunen hun klanten en prospects nog beter van dienst te zijn. En dat doen we al meer dan 30 jaar.

Vorm: Cloud en lokaal     Toepassing: Sales processen | Marketing (automation)processen

 

CRM software selecteren

CRM software kiezen?
Dit is belangrijk!

 

B

Blisss CRM voor Sales
Salesflow
Met Salesflow CRM krijg je precies de handvatten die het werk voor de commercieel manager en het werk voor het salesteam gemakkelijker maken: een CRM app voor de buitendienst, één overzicht met alle belangrijke klantinformatie voor de binnendienst en overzichtelijke rapportages voor de manager. Zo besparen je verkopers tijd en behoud jij als leidinggevende het zicht op de cijfers.

Vorm: Cloud en lokaal     Toepassing: Sales processen

 

Business Online Solutions
Zoho CRM
Creëer met Zoho CRM een 360 graden beeld van uw klant zodat u altijd op de hoogte bent van wat er bij uw klant speelt. Door het hele proces van lead tot aankoop te stroomlijnen in Zoho CRM zult u zien dat u gerichter nieuwe klanten weet te werven en bestaande klanten tevreden houdt. Draai vervolgens rapportages uit over uw klanten om zo nog beter te kunnen targetten met succesvolle marketingcampagnes.

Vorm: Cloud     Toepassing: Sales processen | Marketing (automation)processen | Support / tickets

 

C

Cegeka Business Solutions NL
Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement
Heel wat CRM-implementaties halen de beoogde doelstellingen niet. Cegeka richt zich op de lange termijn: we focussen niet alleen op de technologie en implementatie. We stemmen onze CRM-oplossingen volledig af op de processen, doelen en strategie binnen uw bedrijf. Bij Cegeka werken we volgens de SureValue-projectaanpak. Uw softwaretrajecten worden zo beheersbaar, voorspelbaar en transparant.

Vorm: Cloud     Toepassing: Sales processen | Marketing (automation)processen

 
CRM2care
Sage CRM en Pipedrive CRM
Sage CRM is een operationeel CRM systeem. Onderscheidend is de uitgebreide autorisatiematrix, de aanpasbaarheid en integratie-opties met de meest actuele point solutions (zoals Outlook, BI, Mailchimp, Hubspot) en uw backoffice systemen. Sage CRM is veelal de regisseur van alle klantgelieerde processen. De Overheid vormt onze grootste klantgroep.
Het SaaS systeem Pipedrive CRM implementeren wij met name bij verkoopteams in de zakelijke markt. Zeer snel te implementeren en eenvoudig in gebruik.

Vorm: Cloud en lokaal     Toepassing: Sales processen | Marketing (automation)processen | Support / tickets

 
CRMstrategen
Zoho CRM
Zoho CRM is een top CRM met +50 miljoen gebruikers wereldwijd. Zes pluspunten van het CRM: Prijs / functionaliteit uitmuntend, gebruiksvriendelijk, het aanpassen van het CRM gaat makkelijk (velden, modules, automatisering, etc.), automatisering met ‘workflows’ (automatisering van taken/mailtjes/veldupdates op basis van processen), inzicht door management rapportages / dashboards en aanvullende Zoho applicaties voor andere business processen & veel externe integraties.

Vorm: Cloud     Toepassing: Sales processen | Marketing (automation)processen | Support / tickets | Beheer ledenorganisatie

 

D

DIN Solutions
Dynamics 365 Customer Engagement
Dynamics 365 Customer Engagement stelt organisaties in staat relaties beter te beheren en nieuwe relaties op te bouwen. Sales, marketing en klantenservice zijn samengebracht in één platform. Alle informatie over uw klant, centraal op één plek, met minimale inspanning. Dynamics 365 Customer Engagement faciliteert groei en zorgt voor meer rendement uit verkoop-, marketing- en aftersales inspanningen.

Vorm: Cloud     Toepassing: Sales processen | Marketing (automation)processen

 

E

Edwin Best CRM & Cx
Edwin Best CRM & Cx
Onafhankelijke CRM diensten, selectie en implementatie.Ik begeleid ondernemers met de transformatie naar succesvol klantgericht ondernemen. Dit doe ik door CRM in lijn met Customer experience (Cx) te brengen voor betrokken medewerkers en klanten. Het effect? Een flexibele organisatie waar de klant en medewerker centraal staan in alle facetten van de bedrijfsvoering.
Afhankelijk van de context en vraagstelling variëren de trajecten van totaalprojecten tot deelprojecten (workshops, selectie van een CRM-oplossing).

Vorm: Cloud     Toepassing: Sales processen | Marketing (automation)processen | Support / tickets

 
Efficy CRM
Efficy CRM | E-Deal CRM by Efficy | SumaCRM by Efficy
De verschillende oplossingen van Efficy zijn zowel voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. Doordat de oplossingen op maat zijn, passen zij zich aan uw eigen behoeften aan, en niet andersom. Efficy levert een all-in-one softwarepakket dat ervoor zorgt dat uw business structuursgewijs kan groeien. Ontdek hoe Efficy CRM helpt met uw data beter te gebruiken en uw business laat bloeien, hoe diep de data ook begraven is. Dat noemen wij: ‘Deeper Customer Engagement’!

Vorm: Cloud en lokaal     Toepassing: Sales processen | Marketing (automation)processen | Support / tickets | Beheer cliënten/patiëntendossiers

 
EM-Cultuur
AdreZ CRM
Met AdreZ CRM beheert u eindelijk eenvoudig en betaalbaar uw relaties. Overal en altijd binnen handbereik via een webbrowser of smartphone. En nooit meer allerlei Excel of Outlook lijsten! Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden heeft u snel uw doelgroep voor een campagne of uitnodiging gereed. Stuur ze een professioneel opgemaakte mailing of print badges voor een symposium. Belangrijke contactmomenten of notities houdt eenvoudig bij, ook voor uw collega’s.

Vorm: Cloud     Toepassing: Marketing (automation)processen | Beheer ledenorganisatie

 
Eudonet Stb
Stb CRM
Totaal oplossing voor het gehele back- en frontoffice proces voor leden-, branche- en beroepsorganisaties, Goede Doelen en Cursus instituten.

Vorm: Cloud     Toepassing: Salesprocessen | Marketing (automation)processen | Beheer ledenorganisatie

 
Exact
Exact voor CRM
Exact voor CRM stelt sales management in staat hun forecasts nog accurater te doen en geeft financieel managers het inzicht in de acquisitie kosten. Met een geïntegreerd CRM systeem inclusief handige apps heb je altijd inzicht in de volledige klantinformatie, van beursafspraak tot mail-historie, van overeenkomsten en offertes tot facturen en bestellingen. Iedereen binnen het bedrijf kijkt naar dezelfde, actuele informatie omdat het centraal is opgeslagen en beschikbaar is gemaakt.

Vorm: Cloud en lokaal     Toepassing: Salesprocessen | Marketing (automation)processen | Beheer ledenorganisatie | Beheer cliënten/patiëntendossiers

 

F

Faster Forward B.V.
Faster Forward Elements
Met Elements van Faster Forward heeft iedere financieel adviseur al zijn klantgegevens op één plek opgeslagen. Het softwaresysteem bestaat onder andere uit de volgende modules: e-mail, taken, workflows, documentmanagement, boekhouding, facturatie, managementinformatie, urenrigistratie en agenda’s. Het CRM van Elements is hierdoor het hart van het financieel advieskantoor.

Vorm: Cloud     Toepassing: Sales processen | Support / tickets | Beheer cliënten/patiëntendossiers

 

fixfin
fixfin
Welkom bij fxfin! Met fixfin optimaliseer je al je klantprocessen & data. Je bekijkt in één oogopslag de administratie en communicatie van je klanten. Je houdt overzicht, adviseert volautomatisch en ontzorgt van a tot z. Dankzij workflows en reminders werk je sneller, beter en goedkoper. Met fixfin geef je klanten continue inzicht in jouw dienstverlening, service & producten.

Vorm: Cloud     Toepassing: Salesprocessen | Support / tickets | Beheer cliënten/patiëntendossiers

 

G

Genetics
PowerBrowser / PowerMobiel / PowerBis
Snel en overzichtelijk alle klantgegevens en contactmomenten registreren om het relatiebeheer te optimaliseren en om (relatie) infor-matie op te bouwen en te delen met collega’s.

Vorm: Cloud     Toepassing: Beheer cliënten/patiëntendossiers

 

CRM software project

CRM project starten?
Lees deze adviezen!

 
Gravita
PSU Adres
PSU Adres bevat naast de gebruikelijke velden, ook velden die men zelf kan creëren. € 69,- Ex btw, eenmalig.Voor Windows, Mac of Linux.

Vorm: Lokaal     Toepassing: Salesprocessen | Marketing (automation)processen | Beheer cliënten/patiëntendossiers | Beheer ledenorganisatie

 
Gripp
Gripp
Gripp is dé totaaloplossing voor bureaus en bevat o.a. functionaliteiten zoals urenregistratie, een boekhoudingsmodule, projectadminstratie en nog veel meer. Dit zorgt voor meer inzicht om goed te kunnen sturen en bovendien voor duidelijke workflows. Gripp heeft al jaren ervaring met CRM oplossingen en heeft meer dan 1500 klanten. De deskundige consultants denken mee over de strategische inzet van Gripp binnen uw organisatie om zo optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden.

Vorm: Cloud     Toepassing: Salesprocessen | Marketing (automation)processen

 
Group-Office
Group-Office groupware en CRM
Group-Office is een online kantooromgeving en CRM systeem. Werk samen aan projecten, agenda’s, bestanden en e-mail met je collega’s en klanten. Makkelijk in gebruik en uitbreidbaar met maatwerk modules.

Vorm: Cloud en lokaal     Toepassing: Salesprocessen | Support / tickets | Beheer cliënten/patiëntendossiers | Beheer ledenorganisatie

 

H

HSO
Dynamics 365-platform
Microsoft Dynamics 365 helpt jouw organisatie te groeien, evolueren en transformeren. Microsoft Dynamics 365 is ontwikkeld om in deze tijd van digitale transformatie flexibel en schaalbaar inzetbaar te zijn. Je kunt eenvoudig rollen (her)definiëren, opschalen en afnemen wat eindgebruikers echt nodig hebben. Dynamics 365 wordt als totaaloplossing in de cloud aangeboden waarbij je modulair, gebaseerd op deelproces en/of rol, kunt afnemen wat je nodig hebt, op elk geschikt moment.

Vorm: Cloud     Toepassing: Salesprocessen | Marketing (automation)processen

 

Hubi Business Software
Hubi Business Software
Jij en je medewerkers verdienen een simpel en snel werkproces, een proces die je af kunt maken waar en wanneer je wilt. Hubi Business Software is de oplossing voor het werkproces vanaf relatiebeheer tot aan de factuur. Hubi bestaat uit relatiebeheer, offertes, projecten, urenregistratie en facturatie. Probeer Hubi nu voor 14 dagen gratis uit.

Vorm: Cloud     Toepassing: Salesprocessen | Beheer cliënten/patiëntendossiers

 
Hunter-CRM
Hunter-CRM
Hunter-CRM biedt niet alleen CRM maar begeleidt u in het hele traject. Zodat we samen tot een oplossing komen om uw bedrijfsprocessen te automatiseren. Met onze app heeft u de mogelijkheid tot registratie van uren en projectmanagement en nog veel meer.

Vorm: Cloud en lokaal     Toepassing: Salesprocessen | Marketing (automation)processen |Support / tickets | Beheer ledenorganisatie

 

I

IC2 Innovative Computer Consultancy
iConnect
In iConnect vindt u vrijwel alle dagelijkse werkzaamheden geïntegreerd in één pakket: documentbeheer, planning, agenda, urenregistratie, selectie op profielen, ingebouwd zeer geavanceerd e-mailpakket, gegevensuitwisseling met website.

Vorm: Lokaal     Toepassing: Salesprocessen | Marketing (automation)processen |Support / tickets

 

Infoland
Zenya software suite – by Infoland
Goed procesmanagement geeft u inzicht in uw processen en stelt u in staat de kwaliteit en de efficiency van uw bedrijfsvoering te verbeteren. De Zenya software suite kan u hierbij prima ondersteunen.

Vorm: Cloud     Toepassing: Support / tickets | Beheer cliënten/patiëntendossiers | Beheer ledenorganisatie

 

K

KeeminK Design B.V.
TRADIUM
Integraal ERP pakket, met uitgebreide CRM-functionaliteit, support-management, HR-functies. Daarnaast beschikt TRADIUM over integrale boekhouding, e-mail en planningtools.
Ontsluit uw informatie met TRADIUM Web Portal, ook voor uw klanten. TRADIUM Web Portal is voorzien van Service Call management tools, webmail en webagenda. Zelf een complete webshop met real-time prijs en voorraadinformatie ontbreekt niet.

Vorm: Cloud en lokaal     Toepassing: Salesprocessen | Marketing (automation)processen |Support / tickets

 
Korèn
KorènCRM en Korenter
Korèn is een totaaloplossing voor ledenorganisaties. We bieden ondersteuning bij ieder aspect van groei, ledenbehoud en administratie. CRM Integratie met website is eenvoudiger dan ooit met KorènCRM. Een bedrijf van Nederlandse bodem die al meer dan 25 jaar verschillende soorten non-profits, ledenorganisaties en verenigingen helpt om te blijven innoveren.

Vorm: Cloud     Toepassing: Beheer ledenorganisatie

 

L

Lift B.V.
LIFT Software
LIFT Software is specifiek ontwikkeld voor de zakelijke dienstverlener, waar de projectadministratie en de daarbij behorende urenregistratie centraal staat. Het biedt de structuur en procedures om projecten op een eenvoudige manier te beheren. De software wordt als “SaaS” geleverd, wat staat voor Software as a Service. Daarmee is LIFT een volledig ontzorgende cloud dienst.

Vorm: Cloud     Toepassing: Salesprocessen

 
Logic4
Logic4
Logic4 is volledige ERP bedrijfssoftware, CRM en webshop platform in één. Volledig gericht op groothandels en detailhandels die non-food producten verkopen in Nederland en daarbuiten. Alle functies rondom klantgegevens, orderverwerking, inkoop, verkoop, logistiek en facturatie zijn volledig geïntegreerd.

Vorm: Cloud     Toepassing: Salesprocessen | Support / tickets

 
Logicworks
Appreasto en Logicworks CRM
Appraesto is onze online CRM oplossing voor het beheer van uw relaties en stroomlijnen van uw bedrijfsprocessen. Uitgebreide integratie met Office 365, Google en administratieve software. Daarnaast is Appraesto volledig aanpasbaar en uitbreidbaar. Logicworks CRM is een gebruiksvriendelijke oplossing voor de ondersteuning van de bedrijfsvoering van MKB ondernemingen. De applicatie is eenvoudig aanpasbaar aan uw organisatie. Naadloze integratie met MS Office en diverse administratieve software.

Vorm: Cloud en lokaal     Toepassing: Salesprocessen | Support / tickets | Beheer cliënten/patiëntendossiers | Beheer ledenorganisatie

 

CRM software selecteren

CRM software kiezen?
Dit is belangrijk!

 

M

Mobile XL B.V.
Zoho Bigin | Zoho CRM | Zoho CRM Plus | Zoho One
Zoho CRM is een business platform dat op een efficiënte manier helpt met de verkoop en marketing activiteiten van uw bedrijf. Zoho CRM is al sinds 1996 het platform voor het MKB en is ontworpen om u te ondersteunen met verkopen, marketen, analyseren, en beter beheren en samenwerken met klanten en werknemers. U kunt krachtige inzichten verzamelen uit klantinteracties via verschillende communicatiekanalen zoals e-mail, telefoon, sociale media en vele andere.

Vorm: Cloud     Toepassing: Salesprocessen | Marketing (automation)processen | Support / tickets

 
Mulberry Garden B.V.
SpinOffice CRM
Creëer een centrale database voor al uw klantgerelateerde informatie. SpinOffice is gebruiksvriendelijk, veilig en altijd toegankelijk voor u en uw team. Met SpinOffice CRM binnen uw organisatie creëert u een centrale plek voor uw e-mail, zakelijke relaties, notities, afspraken, taken, projecten en dossiers, documenten en bestanden. En het beste van alles is dat u alle informatie in de database deelt met uw collega’s. Dat maakt SpinOffice de ideale team-applicatie voor het mkb.

Vorm: Cloud     Toepassing: Salesprocessen | Beheer cliënten/patiëntendossiers | Beheer ledenorganisatie

 

O

OptimaSys
Optima-CRM
Optima-CRM is een gelauwerde (door MirrorReview) vastgoed CRM oplossing die op wereldniveau de prijs won voor meest complete, breedste/diepste en meest innovatieve Real Estate CRM. Beschikbaar in 10 talen (incl. NL) met brede ondersteuning in verschillende talen. Behandelt residentieel/commercieel/industrieel/land vastgoed (herverkoop, nieuwbouw, lange termijnverhuur, korte termijn verhuur, koopoptie, shared ownership,…). Integratie met alle gekende platformen. Wereldwijd MLS collaboratie…

Vorm: Cloud     Toepassing: Salesprocessen | Marketing (automation)processen | Support | Beheer cliënten/patiëntendossiers | Beheer ledenorganisatie

 

OVAS Solutions
Connect online boekhouden
Online boekhouden betekent dat u niets hoeft te installeren. Voor een vast bedrag per maand wordt alles geregeld, inclusief support, backup van uw gegevens en software updates. Uw gegevens worden bewaard op bewaakte servers met een gecertificeerde beveiliging. Voordelen: geavanceerde rapportages, efficiënt samenwerken met uw boekhouder of accountant, eenvoudig uit te breiden met meer functies en tijdbesparing door automatisering

Vorm: Cloud     Toepassing: Salesprocessen | Beheer cliënten/patiëntendossiers | Beheer ledenorganisatie

 

P

Pantheon automatisering
Pantheon CRM | Oculus CRM
In ons CRM-systeem vraag je eenvoudig informatie op en bewerk je gegevens van relaties. Hierdoor kun je alle contacten en commerciële trajecten registreren; en van daaruit stuur je de planning van de verkoopafdeling. Je kunt niet alleen alle gegevens over jouw relaties kwijt, maar vindt er ook snel gegevens over voorraad, verkooporders en historie, contracten en projecten.
Met Pantheon CRM werkt iedereen met dezelfde informatie, waardoor dubbele vastlegging verleden tijd is.

Vorm: Cloud     Toepassing: Salesprocessen

 
PerfectView B.V.
PerfectView CRM Online
PerfectView CRM Online helpt je jouw klantinformatie te centraliseren, processen te automatiseren , verloren deals te verminderen en tijd en kosten te besparen. Wij zijn een Nederlandse organisatie. Je data staat in Nederland. Wij bieden een gratis Nederlandse helpdesk, zijn schaalbaar en aanpasbaar en dat voor maar € 12,50 per gebruiker per maand. PerfectView CRM Online is dé essentiële business tool die je helpt productief te zijn waar je ook bent. Ook onderweg via smartphone en tablet.

Vorm: Cloud     Toepassing: Salesprocessen | Marketing (automation)processen |Support / tickets | Beheer cliënten/patiëntendossiers

 
PerfectView B.V.
Tribe CRM
Het meest krachtige CRM-platform ooit. Alles wat je nodig hebt om online sámen te werken en het beste uit jouw onderneming te halen. Met een paar klikken en zonder één regel code pas jij zelf supersnel jouw CRM-omgeving aan zoals jij dat wilt. Onze helpdesk-helden gaan door tot jij 100% geholpen en tevreden bent. Tribe CRM is ontwikkeld in Nederland en gemaakt met een glimlach, voor jou. Zo kun jij realtime samenwerken en creëer je zelfs eigen modules, zonder ook maar één regel code.

Vorm: Cloud     Toepassing: Salesprocessen | Marketing (automation)processen | Support / tickets | Beheer cliënten/patiëntendossiers/ledenorganisatie

 
Procurios B.V.
Procurios Fundraising | Procurios Members | Procurios Community
Het Procurios platform is hét online platform specifiek voor goede doelen en ledenorganisaties zoals branche, beroeps en belangen verenigingen. Zij gebruiken het Procurios platform om hun achterban betrokken te houden en verder uit te breiden. Door de integratie van slimme functionaliteiten verrijk je de kennis over je relaties. Van CRM tot website, (direct) mailings, ledenadministratie en donateurbeheer: je bouwt pas echt aan engagement met Procurios.

Vorm: Cloud     Toepassing: Marketing (automation)processen | Beheer ledenorganisatie

 

Q

Qubics BV
Scibu CRM | GoldMine
Scibu is prettige CRM en business software. Je kunt bij ons terecht voor de automatisering van marketing, Sales, CRM en Service processen. Daarnaast bieden we specifieke branche oplossingen. Met Scibu houdt je je bedrijfsprocessen inzichtelijk en zoals jij het wilt.

Vorm: Cloud     Toepassing: Salesprocessen | Marketing (automation)processen | Support / tickets | Beheer ledenorganisatie

 

R

RADAR software
RADAR CRM
De oplossingen van RADAR: Bieden 360° inzicht in de klant, Vergroten de productiviteit en winstgevendheid. Zijn 100% Cloud. En zijn voor en door accountants ontwikkeld. De #1 online CRM voor Accountancy.

Vorm: Cloud     Toepassing: Marketing (automation)processen | Beheer cliënten/patiëntendossiers

 
Relact
Act! CRM Growth Suite
Act! CRM is sinds 1987 verkrijgbaar en met een reden! Eenvoudig aan te passen. Verkrijgbaar in de cloud (geen installatie nodig) maar ook lokale installatie mogelijk. Een hybride systeem toegang via desktop en uw browser! Act! biedt een combinatie van het beste van beide werelden. Act! Growth Suite is Act! CRM met Marketing Automation Met Act! Marketing Automation kunt u eenvoudig alle manieren waarop u met prospects en klanten communiceert optimaliseren voor maximaal engagement en meer groei.

Vorm: Cloud & lokaal     Toepassing: Sales processen | Marketing (automation)processen | Support / tickets | Beheer cliënten/patiëntendossiers

 
ROES IT B.V.
AssuPortal
AssuPortal is een online CRM softwarepakket voor de assurantietussenpersoon. Het pakket biedt de mogelijkheid tot het voeren van een klanten- en polisadministratie en voorziet in het beheren en factureren van serviceabonnementen voor verzekeringen en hypotheken. AssuPortal werkt volledig via een internet browser, kan gekoppeld worden met Aplaza en Solera en vele andere softwarepakketten, en biedt mogelijkheden tot online opslag en bewerken van documenten en bestanden.

Vorm: Cloud     Toepassing: Sales processen | Beheer cliënten/patiëntendossiers

 

CRM software project

CRM project starten?
Lees deze adviezen!

 

S

SCOPE marketing technology
SCOPE CRM
SCOPE biedt branchespecifieke oplossingen, afgestemd op de behoeften van de branche. De laatste jaren focust SCOPE zich met name op de Financiele dienstverleners-markt, maar is ook actief bij o.a. ARTIS, TU Delft en Achmea. Beheer uw klanten en prospects in de SCOPE CRM-oplossing met o.a. overzichtelijke managementrapportages, klantrelatiebeheer, verkoopmodule, klachtenregistratie en activiteitenmodule.

Vorm: Cloud     Toepassing: Sales processen | Marketing (automation)processen | Support / tickets | Beheer cliënten/patiëntendossiers

 
Salesforce
Salesforce Sales Cloud | Salesforce Service Cloud | Salesforce Marketing Cloud | Salesforce Commerce Cloud
Salesforce is een cloudgebaseerd platform voor customer relationship management (CRM). Het optimaliseert elk bedrijfsproces waarbij klantinteractie plaatsvindt, zoals marketing, sales, commerce en klantenservice.

Vorm: Cloud     Toepassing: Sales processen | Marketing (automation)processen | Support / tickets | Beheer cliënten/patiëntendossiers

 
Salesinteract
Salesinteract
Salesinteract is een interactief CRM-systeem (relatiebeheersysteem) dat jouw relaties betrekt bij het gehele verkoopproces indien gewenst. Als gebruiker van Salesinteract werk je vanuit een duidelijk dashboard waar je op een zeer makkelijke en snelle manier taken opvolgt en presentaties kan delen met je relaties.

Vorm: Cloud     Toepassing: Salesprocessen | Marketing (automation)processen | Beheer cliënten/patiëntendossiers |Beheer ledenorganisatie

 
SalesManager Software
SalesManager Online
SalesManager Online biedt Enterprise CRM oplossingen aan MKB bedrijven. Uitgebreide lead, marketing en contact management wordt ondersteund. Klanten worden in kaart gebracht, verkoopkansen gevolgd en alle interacties met relaties bijhouden. Workflow management en helpt met het stroomlijnen van acquisitieprocessen. E-mail synchronisatie met Outlook en Gmail waarborgt dat alle contactmomenten met klanten opgeslagen worden. Document management is een standaard component.

Vorm: Cloud en lokaal     Toepassing: Salesprocessen | Marketing (automation)processen | Support / tickets | Beheer cliënten/patiëntendossiers

 
Silvasoft
Silvasoft
Altijd en overal zicht op uw relaties met de CRM software van Silvasoft. Met Silvasoft heeft u alle gegevens van uw relaties op één plaats. Daarnaast kunt u gebruik maken van handige features zoals mailinglijsten, eigen velden, relatiegroepen, autorisaties per groep en een complete sales module voor het opvolgen van leads!

Vorm: Cloud     Toepassing: Salesprocessen | Marketing (automation)processen | Beheer cliënten/patiëntendossiers |Beheer ledenorganisatie

 
Softmakers B.V.
Tim
Tim is dé intuïtieve informatie & klant-management oplossing met vele unieke eigenschappen. Tim laat informatie voor uw werken door zo te functioneren zoals mensen denken.

Vorm: Cloud en lokaal     Toepassing: Salesprocessen | Marketing (automation)processen | Support / tickets

 
SuperOffice Benelux B.V.
SuperOffice CRM
SuperOffice is één van Europa’s succesvolste CRM leveranciers voor de business-to-business markt. Onze software helpt bedrijven en medewerkers bij het realiseren van hogere omzet, persoonlijke marketing en een hoogwaardige klantenservice.

Vorm: Cloud     Toepassing: Sales processen | Marketing (automation)processen | Support / tickets | Beheer cliënten/patiëntendossiers

 
Systony
HubSpot CRM | Maximizer CRM | Teamleader | Microsoft Dynamics 365
Systony is een ervaren CRM advies- en implementatiepartner. Sinds 2002 hebben wij ruim 450 succesvolle CRM-implementaties verzorgt, waarbij wij telkens de focus hebben gelegd op gebruikersacceptatie, verandermanagement en sturing op een zo kort mogelijke ROI. In onze optiek moet de CRM-software ondergeschikt zijn aan deze aspecten en moet het vooral gebruikersvriendelijk en flexibel zijn. Daarom adviseren en implementeren wij Maximizer CRM , MS Dynamics 365, Teamleader of HubSpot.

Vorm: Cloud en lokaal     Toepassing: Sales processen | Marketing (automation)processen | Support / tickets | Beheer cliënten/patiëntendossiers

 

T

7T software
7T
7T software ontwikkelt en levert administratieve softwareproducten voor diverse branches, zoals:(Groot-) Handelsbedrijven, scheepsleveranciers/Shipchandlers, productiebedrijven, verhuurbedrijven, drankgroothandels, zuivel en food. Ons team van specialisten maakt hierbij gebruik van de meest geavanceerde technieken. Omdat de techniek wordt toegepast in combinatie met uitvoerige kennis van uw branche, wordt een product gecreëerd dat optimaal aansluit bij uw dagelijkse praktijk. In samenwerking met hoog gekwalificeerde partners zijn wij in staat om een totaal oplossing op maat aan te bieden.

Vorm: Cloud en lokaal     Toepassing: Meerdere branches (breed inzetbaar)

 

Two Visions
CAS CRM
Wie meer fans van zijn organisatie wil, merkt dat dit niet zonder digitale transformatie kan. Professionele hulp van een partner die duidelijke taal spreekt is dan heel welkom. Samen met onze CAS CRM software organiseren wij eerst uw klantprocessen en daarna gaan we automatiseren. U bent verzekert van een snelle implementatie. Het resultaat: uw organisatie werkt efficiënter, u hebt meer tijd voor de klant en elk contactmoment is centraal opgeslagen. Mogen wij u helpen aan meer fans?

Vorm: Cloud en lokaal     Toepassing: Sales processen | Marketing (automation)processen | Support / tickets | Beheer cliënten/patiëntendossiers

 

V

Visma Software | De slimste business software
Visma Project Management
Klanten worden enthousiast van Visma Project Management omdat het specifiek is ontwikkeld voor organisaties waar het urencomponent de grootste bron van omzet is. De oplossing biedt pro-actieve ondersteuning op het vlak van CRM. BV registratie van klantinformatie, het effectief ondersteunen van verkopers en realtime analyses van accounts en projecten die aandacht nodig hebben. De integratiemogelijkheden met ERP en Marketing Automation tools maken het een krachtige bron voor finance en commercie.

Vorm: Cloud     Toepassing: Sales processen | Marketing (automation)processen

 

CRM software selecteren

CRM software kiezen?
Dit is belangrijk!

 

W

webCRM Nederland
webCRM
webCRM is een zeer configureerbaar, eenvoudig te gebruiken en zeer veilig cloud gebaseerd CRM-systeem. Het is een efficiënt en essentieel instrument voor verkoopteams, en stelt hun in staat om meer te verkopen. Krachtig en veelzijdige functies voor management, beheer, support en marketing. Slimme activiteiten om nooit meer iets te vergeten en volledige overzichten op alle gewenste gebieden. Verstuur onbeperkt mailingen. Volledige ondersteuning van uw wensen en eisen. Nederlandstalig.

Vorm: Cloud     Toepassing: Salesprocessen | Marketing (automation)processen | Support / tickets | Beheer cliënten/patiëntendossiers

 
Webrixs
Creatio
Creatio is een CRM oplossing voor Sales, Marketing en Service die het wint op functionaliteit, flexibiliteit en gebruikersgemak. Met ons CRM-systeem beheer je eenvoudig je prospects, klantportfolio, projecten, facturatie, statistieken en slimme marketingcampagnes. Alles vanuit één plek. Met dit Low-Code CRM platform, maken we beheer en aanpassingen maken makkelijk en pas je straks ook zelf je jullie omgeving naar wens aan en realiseer je alle extra’s die jouw business nodig heeft!

Vorm: Cloud en lokaal     Toepassing: Salesprocessen | Marketing (automation)processen | Support / tickets | Beheer cliënten/patiëntendossiers

 
Windex Bedrijfssoftware B.V.
WindexCC
Het verenigen van verbinding en versterking door verenigingen te helpen.

Vorm: Cloud     Toepassing: Beheer ledenorganisatie

 
WIZZ software en service
WIZZkit
WIZZkit is een CRM/ERP pakket dat vooral gericht is op zakelijke dienstverleners met 1-20 gebruikers. WIZZkit biedt functionaliteit op basis van losse modules. U kunt het programma daardoor aan laten sluiten op de administratieve handelingen binnen uw bedrijf. Beschikbare modules zijn o.a.: Relatiebeheer, Agendabeheer, Facturatie, Kilometerregistratie, Correspondentie, Opdrachtenplanning, Workflowmanager en meer…

Vorm: Cloud en lokaal     Toepassing: Salesprocessen/ Support / tickets | Beheer cliënten/patiëntendossiers

 
WMOMO – onderdeel van My-Link Design vof
Het CRVS – Een CRM / Cliëntvolgsysteem
Het CRVS (Cliëntregistratie- & Volgsysteem) is een krachtig cliëntregistratiesysteem dat ontwikkeld is vanuit de praktijk en al lange tijd tot grote tevredenheid gebruikt wordt in het sociale domein. Er zijn ruime registratie- en verslagmogelijkheden op het gebied van cliënten/hulpvragers, mantelzorgers, (jonge)vrijwilligers, contactpersonen en o.a. beroepskrachten. Het CRVS is veilig, flexibel en kan meegroeien met uw organisatie.

Vorm: Cloud     Toepassing: Support / tickets | Beheer cliënten/patiëntendossiers

 

Y

Yes-Co
Yes-Co
Yes-Co is een CRM systeem specifiek voor de makelaardij, voor het beheren en publiceren van projecten en (bedrijfs-)objecten. Wij groeien met jou mee. Met Yes-Co start je gratis en kan je naar wens uitbreiden met allerlei Apps, waaronder een digitaal klantendossier, geautomatiseerd opleveringsrapport en digitaal ondertekenen.

Vorm: Cloud     Toepassing: Salesprocessen | Marketing (automation)processen | Support / tickets | Beheer cliënten/patiëntendossiers

Yoobi
Yoobi CRM
Yoobi is online software voor CRM, urenregistratie, facturatie en planning. Yoobi ondersteunt je organisatie ondersteunen bij het beheren van relaties en verkopen. Werk met slimme verkoopschema’s en automatiseer taken met de workflow module. De Yoobi App geeft inzicht in projecten, klantinfo, taken en verkoopresultaten. De API koppelt met uw website of backoffice.

Vorm: Cloud     Toepassing: Salesprocessen | Marketing (automation)processen

 

Overige CRM oplossingen

Onderstaand overzicht kan informatie bevatten die niet meer actueel is. Staat uw bedrijf er tussen? Update hier uw bedrijfsinformatie om in het actuele overzicht te komen.

AaRelatie

AaRiverside
AaRelatie is CRM software met een specifiek karakter voor de schoonmaak- en glazenwassersbranche en is volledig geïntegreerd met het ERP pakket ItsClean

Agresso Wholesale

UNIT4 Agresso
Agresso Wholesale is breed inzetbaar en flexibel. Web based (en dus overal toegankelijk) relatiemanagement als geïntegreerd onderdeel van uw logistieke en financiële automatisering.

AllinOneSoftware

AllinOneSoftware
Webbased, volledig geïntegreerde softwaresuite voor vrijwel ieder organisatieproces (CRM, Documentbeheer en CMS tot eCommerce, ERP en Accounting). Modulair, dus u gebruikt alleen wat u nodig heeft.

AMF

Microsign B.V.
ERP pakket met geïntegreerde CRM oplossingen voor o.a. registreren van calls, taken-/agendabeheer, dm-acties, telemarketing en analyses.

Amyyon CRM

Amyyon
Voor organisaties die hun diensten via 1 centraal punt willen aanbieden en structureren. Uitgebreide mogelijkheden voor het volgen/monitoren van cases.

Appenta

Appenta B.V.
Appenta is gebruiksvriendelijke en pragmatische software. Gericht op Sales en Marketing.

Archifact

Archifact
Het ontwikkeltraject van Archifact geeft u de vrijheid om vanuit elke invalshoek uw informatiehuishouding in te vullen.

Azor CRM

Kempen Automatisering
U kunt uw gehele bedrijfsvoering optimaliseren: urenregistratie, begroten, facturatie, offertes, medewerkers, budgettering, relatiebeheer in één gebruiksvriendelijk pakket.

Beonder | inventarisatie- en rapportagesoftware

Beonder
Met de services van Beonder optimaliseer en automatiseer je jouw controleprocessen vanuit één centraal platform. De tools geven je inzicht in real-time data en genereren rapportages op basis van de vastgelegde informatie. Geen risico-analyses meer via complexe spreadsheets of handmatig rapportages uitwerken in Word. En alle belangrijke data inzichtelijk in één systeem.

BiosPlus CRM software

Letech BV
Met BiosPlus CRM wordt accountmanagement weer gebruikt waar deze voor bedoeld is. Vanuit klantgerichtheid en loyaliteit werken aan groei. Door op de juiste plek in de bedrijfskolom de juiste marketing toe te passen. Multichannel en cross mediaal dus! BiosPlus CRM geeft inzicht in de plek en de te nemen actie, met het juiste klantprofiel en de klantvraag behoefte.

BPA CRM voor SharePoint

Magna Cura
Zeer functionele, betaalbare en snel te implementeren CRM oplossing binnen Microsoft SharePoint.

BrixCRM

BrixCRM
BrixCRM is een gedreven CRM-dienstverlener en Elite Partner van SugarCRM; wereldmarktleider op het gebied van commerciële open source CRM-software. Onze missie is organisaties in staat te stellen duurzame klantrelaties op te bouwen, zodat zij de waarde van én voor hun klanten kunnen verhogen. Dit doen wij door effectieve software te implementeren en te integreren.

BundleBit

Digitale Zaken
Totaalpakket voor relatie- en projectbeheer.

BusinessBase

BusinessBase
BusinessBase is een toonaangevende Microsoft Dynamics CRM Partner die als branchespecialist CRM/ERP oplossingen levert aan technologie-, media- en telecombedrijven.

Business Navigator

Netdata
Met Business Navigator haalt u software in huis die de efficiency van uw salesgedreven organisatie een nieuwe impuls geeft. Business Navigator is toegespitst op het administreren van all in lease-, huur- en verkoopconstructies in een groot aantal diverse branches.

CASH CRM

Cash Software bv
CASH CRM biedt u de mogelijkheid om uw omzet te vergroten, doordat uw medewerkers iedere (potentiële) klant kunnen bedienen zoals het hoort: volgens afspraak en op tijd! Alle nodige gegevens overzichtelijk weergegeven en binnen handbereik via de CRM Cockpit. 100% geïntegreerd met de financiële administratie.

Carerix Recruitment Edition

Carerix
Vanuit één systeem werven, selecteren en plaatsen is niet alleen efficiënt, maar realiseert ook snelheid en continuïteit binnen uw W&S organisatie. Webbased dus een combinatie van internet en betrouwbare databasetechnologie.

Center1

CenterOne
Center1 CRM is de complete oplossing voor het optimaliseren van het klantrelatiebeheer van uw bedrijf.

Centric

Centric Netherlands B.V.
Centric levert moderne standaardsoftware voor organisaties in verschillende branches. Uw CRM-strategie vertalen wij naar een optimale ondersteuning met behulp van Dynamics 365.

ChainWise

ChainWise
ChainWise is een online oplossing voor relatiebeheer, offertebeheer, projectbeheer, urenregistratie, documentbeheer en facturatie. Al uw bedrijfsgegevens altijd bij de hand, overzichtelijk en up-do-date.

Chordiant

Pegasystems
Dynamisch gedreven CRM voor B2C ondernemingen op basis van open industrie standaarden (J2EE en XML).

Cincom

Cincom Netherlands B.V.
Diverse CRM, ERP, e-business solutions. Vanaf 1968 in de SW industrie, deze jarenlange ervaring staat tot uw beschikking.

ClientOffice

Dockbite
ClientOffice wordt specifiek op maat ingericht naar de bedrijfsprocessen van de klant en bevat daarnaast o.a.: relatiebeheer, verhuurbeheer & orderbeheer, multi user, projectmanagement, dashboard voor rapportages, voorraadbeheer.

Clientele ITSM

MProof B.V.
Van Service Management-software wordt vandaag de dag veel meer verwacht dan alleen de ondersteuning van service-processen. Het moet medewerkers doelmatiger laten functioneren, processen automatiseren en kostenbesparingen inzichtelijk maken. Dat is precies wat u van Clientele ITSM kunt verwachten. Onze software ondersteunt u maximaal bij het bereiken van het volgende niveau in Service Management

Commence

Memocom B.V.
Een eenvoudig te beheren, uit te breiden en aan te passen CRM-oplossing voor iedere organisatie. Meertalig en snel geïmplementeerd.

Compenda Business Solutions

Compenda
Compenda is meer dan alleen een CRM oplossing. Wij ondersteunen de ondernemer met het behalen van zijn doelstellingen en gebruiken hiervoor Compenda CRM als krachtig hulpmiddel. Compenda CRM is modulair opgebouwd en daardoor naar wens in te richten. Groeit uw bedrijf? Dan groeien wij met u mee. CRM is een proces en niet alleen maar een softwareoplossing. CRM, persoonlijk, zoals het hoort.

ContactManager

Epona Software Productions B.V.
Uw CRM oplossing voor de juridische markt, gemaakt in samenwerking met een aantal grote kantoren uit Nederland.

CRM in de wolken

Ordina
Laat uw CRM on Demand implementatie begeleiden door de professionals van Ordina.

CRM Relatiebeheer

LogiVert – LogiControle B.V.
CRM-Relatiebeheer werd speciaal ontwikkeld om uw klanten zo efficiënt en eenvoudig mogelijk op te volgen.

CTB CRM

CTB CRM
Relatiebeheersysteem, gebaseerd op Microsoft Dynamics CRM. Met zelf ontwikkelde add-ons geeft het bedrijf organisaties een real-time inzicht in marketing- en verkoopresultaten, via dashboards en workflows.

Data Outlet

Datlinq
Data Outlet is een online CRM++ applicatie (SAAS) gekoppeld aan de meest actuele Foodservice- en Retail database voor NL, B, UK, FR, DUI en oost Europese landen. Naast Customer Relationship Management zijn de overige activiteiten in 1 systeem verenigd. Specifiek voor de Foodservice- en Retailbranche.

Digitaal Kantoor – Relatiebeheer (CRM) software oplossing

Digitaal Kantoor B.V.
Relatiebeheer (CRM) inclusief e-mail koppeling en archivering, document beheer, nieuwsbrieven en kansen. Uit te breiden met Projecten & Uren, Handel, Boekhouding en Facturatie, Personeel HR.

Direct Manager

Direct ICT
Totaaloplossing op het gebied van CRM die door al uw medewerkers gebruikt kan worden. Hierdoor is de informatie binnen uw organisatie overzichtelijk geordend zodat in één oogopslag duidelijk is wat de stand van zaken is.

Downdijk backoffice CRM

Downdijk
Downdijk heeft een online Backoffice systeem (CRM) ontwikkeld wat u handig online en waar u maar wilt kunt gebruiken.

DynaRent CRM | To-Increase

To-Increase
To-Increase is een gecertificeerde Microsoft ISV en Microsoft Dynamics Partner. Wij ontwikkelen en leveren end-to-end oplossingen voor verhuur, lease, constructie, transport en service bedrijven. DynaRent biedt gedetailleerd, real-time inzicht in alle bedrijf kritische onderdelen van uw bedrijf via grafische planborden en uitgebreide rapportages die volledig zijn geïntegreerd in Microsoft Dynamics 365.

EASI

EASI
EASI BS CRM, de oplossing voor IBM Lotus Notes-omgevingen. Beheer van contacten, to do’s, verkoopsverwachtingen, documenten, tijdsregistraties, … Een 360° zicht op uw klanten- en prospectenportefeuille.

eBusiness Streams

Computerplan Software B.V.
De meest professionele CRM oplossing voor Lotus Notes en IBM Websphere (eSales/OverQuota, eMarketing en eService).

EveryWare CRM

Dysel
EveryWare CRM van Dysel is een eenvoudig te gebruiken field service oplossing voor verkopers, compleet geïntegreerd met uw backoffice.

Experience Suite Infor

Infor
De Smart-CRM oplossing voor Intelligente Marketing, Sales en Service.

Freshsales CRM Software

Freshworks
Freshsales is een CRM-oplossing voor snelle en groeiende sales teams. Het biedt onder andere de mogelijkheid tot geïntegreerde telefoon- en e-mail communicatie, het volgen van gebruikersgedrag en lead-scoring binnen één platform. Met Freshsales volgt u gebeurtenissen op de voet, beheert u automatische workflows, visuele sales pipelines en heeft u directe inzage in custom rapportages en analyses.

Gini Recruit

Gini-Solutions
Gini is de nieuwste generatie recruitment & outplacement software. Met Gini heeft u alle tools in huis die u nodig heeft om uw dagelijkse werkzaamheden goed en efficiënt uit te kunnen voeren. Met de Gini Cloud bent u altijd en overal up-to-date en mist u niets. Daarnaast is Gini eenvoudig te integreren in uw huidige infrastructuur.

Great Vision

Twinvision
Ons CRM systeem verschaft u een beter inzicht op uw relatiebeheer dan ooit tevoren en biedt u het gemak van één enkele applicatie waarin u alle activiteiten op het gebied van o.a. relaties, contacten, afspraken en documenten kunt verwerken.

HTA Manager

HTA Systems B.V.
De HTA Manager is een relatiebeheersysteem met een bijzonder goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ook geschikt voor aansturen van bijvoorbeeld projectteams. Ook integrale koppeling mogelijk met ons Document Management Systeem.

i-globe

i-globe
De compleetste tool voor de ondernemer.

IMPACTXRM Mobile

IMPACTXRM NV
IMPACTXRM Mobile, de meest “easy to use” -app die uw teamleden snelle toegang tot alle CRM en ERP gegevens biedt, ongeacht waar ze zijn. Beheren van leads en opportuniteiten. Registreren van bezoeken en bezoekrapporten. Snellere verwerking van gegevens en verhoogde productiviteit door accurate informatie behoren tot de voordelen van IMPACTXRM Mobile.

In2CRM

CRM Company
Speciaal ontwikkeld voor industrie en handel die zich richten op de bouw. Klanten zijn producenten van bouwproducten en groothandelaren.

JumpStart 365

MindsUnited
JumpStart 365 (powered by MindsUnited) implementeert razendsnel en betaalbaar uw Microsoft Dynamics 365 basisomgeving CRM op maat. Gespecificeerd op uw organisatiedoelen. Krijg in één oogopslag inzicht in uw relatiebeheer, verkoop, service en marketing en meer. Optimaliseer hiermee uw bedrijfsprocessen.

KeDo CRM

Xlab
Uniek OpenSource bibliotheek om razensnel al pratende een CRM pakket op maat samen te stellen.

KlantExpert

Rovecom
KlantExpert draagt bij aan het commercieel succes van het bedrijf door informatie snel en eenvoudig vast te leggen, te raadplegen en te delen. KlantExpert is de directe en capabele Personal Assistent van de Accountmanager.

Herke Dynamics xRM

Herke
Bijzonder gebruiksvriendelijk relatiebeheer systeem voor het MKB.

Maximizer CRM

Adafi
Maximizer CRM biedt u Simply Successful CRM: één geïntegreerde oplossing voor verkoop, marketing en klantenservice. Naast de uitgebreide standaard functionaliteiten leent Maximizer CRM zich voor customisaties om deze tool zo goed mogelijk aan uw behoeften aan te passen.

Micros RAS

Micros B.V.
Uitgebreide mogelijkheden voor relatiebeheer, marketing, offertes en kansen en een actiesysteem. Geïntegreerde administratieve oplossing voor opleidingsinstituten en lokale overheden. Een complete software oplossing inclusief diverse slimme koppelingen met andere systemen.

mplify

mplify bv
mplify is een onafhankelijke CRM dienstverlener met een customer centric benadering bij het adviseren, implementeren en beheren van Salesforce, Microsof,SAP. Hoort u ook van alle partnerbedrijven en leveranciers dat het product wat zij aanbieden het beste is? Wij weten de verschillen. Wij zetten uw organisatie centraal (met uw huidige architectuur) en bepalen samen met u de gewenste stappen.

MX CRM

Mendix
CRM, volledig webbased en zelf te customizen. Inclusief uitgebreide toolkit, Outlook integratie en mobile access.

MySolution FLEX

MySolution
Software voor detacheren en uitzenden.

New Day at Work CRM

New Day at Work
New Day at Work is een compleet bedrijfssoftware product op maat in de cloud speciaal voor het MKB, zonder enorme investering.

Odoo by West Sales en CRM

West IT Solutions
Dé implementatiepartner voor Odoo Sales en CRM all-in-one Bedrijfssoftware. Hiermee zet je je klant centraal. De geautomatiseerde sales pipeline zorgt ervoor dat klanten sneller van lead naar getekende offerte gaan. Daarnaast krijg je nauwkeurige voorspellingen en inzicht in je sales dankzij de handige dashboards. Sales & CRM worden met Odoo by West IT efficiënt en klantgericht.

Oracle

Oracle Nederland B.V.
Oracle CRM producten helpen bij het beheren van klantgerichte processen. Onontbeerlijk voor een succesvol bedrijf.

Phronesyss

Phronesyss
Een volledig IN-HOUSE ontwikkelde software applicatie voor de sturing van alle bedrijfsprocessen. Modulair van opbouw, dus aanpasbaar aan elke grote/vorm van bedrijf.

RelationManager

Everything4Office Software
De RelationManager is krachtige software voor relatiebeheer, marketing-, acquisitie en verkoopondersteuning, voor het plannen van acties en projecten en voor het creëren en archiveren van documenten.

RFX CRM

Renflex Software B.V.
Daar worden relaties beter van! Uiterst flexibel relatiebeheer – integratie met Exact software.

Sage CRM

Asamco
Organiseer uw bedrijf, uw contacten en uzelf!

SAP CRM

SAP Nederland B.V.
Met SAP CRM, onderdeel van de SAP Business Suite, kunt u niet alleen uw kortetermijn-doelstellingen halen – kostenbesparing en slagvaardige besluitvorming – maar uw onderneming ook versterken met verschillende mogelijkheden om op termijn effectiever te concurreren.

Secundo

Support2u
Het complete Business Information Management pakket om o.a. uw Customer Relationship Management, Projectmanagement etc. optimaal te ontwikkelen.

Sofon

Sofon B.V.
Sofon Guided Selling ondersteunt bedrijven die klantspecifiek werken. Sofon ondersteunt de verkoopbinnendienst, buitendienst, dealers en klanten. Kernfunctie is het snel opstellen van complete, foutloze, professionele offertes.

Statistica

StatSoft Benelux B.V.
Een zeer volledig analysepakket: van directe koppeling aan meetapparatuur tot interactieve data analyse en mining via het internet.

Sugar CRM

Acuity ict
SugarCRM: beheer uw klantrelaties online. Goedkoper dan de gevestigde partijen, maar met optimale kwaliteit en functionaliteit. Open, social & Mobile.

SugarCRM

Albicons
Albicons levert en implementeert Sugar van SugarCRM. Sugar is een complete CRM-oplossing die uw Verkoopprocessen, Marktetingprocessen en Klantenservice automatiseert en eenvoudig integreert met uw andere toepassingen. De focus ligt daarbij op het individu, de gebruiker.

Supply Chain CRM

CAPE Groep
Volledig geïntegreerd, branchespecifiek CRM voor bedrijven actief in Supply Chain en Logistiek.

Syntess

Syntess Software B.V.
CRM software (onderdeel ERP) voor project- en servicegerichte bedrijven met monteurs of vaklieden in dienst.

Teambase CRM

Logic9
Online CRM / ERP dienst voor het MKB. Relatiebeheer, offertebeheer, opdrachten & facturatie.

TeamForce CRM.Web

TeamForce Web Solutions B.V.
TeamForce CRM.Web is een complete webbased CRM-oplossing. Voor Marketing, eMarketing, Verkoop en Service. TeamForce CRM.Web kan geleverd worden op basis van ASP of om te worden geïnstalleerd op een webserver van onze klant.

Teamleader CRM

Teamleader CRM
Je gehele workflow in 1 tool. Een tool waarmee je je klantgegevens altijd en overal bij de hand hebt, gemakkelijk van offerte naar urenregistratie naar factuur gaat, die je inzicht biedt in je salesfunnel en de status van projecten. Te integreren met jouw favoriete boekhoud- en marketingprogramma’s en 100% online. Teamleader maakt ondernemen gemakkelijk en efficiënt.

TOPdesk

TOPdesk
Professionele ondersteuning van o.a. uw medewerkers en klanten begint met gebruiksvriendelijke servicemanagement-software. TOPdesk biedt software, training en consultancy voor uw IT-helpdesk en facilitaire servicedesk.

Trias Uffizi

Trias Digitaal
MKB-gereedschap om de onderneming te sturen met methodes en functies die grote bedrijven gebruiken, vertaald naar de eigen schaal en mogelijkheden. Ondersteuning, begeleiding en training staan centraal.

Twinvision CRM

Twinvision
Twinvision Software ontwikkelt sinds 1999 standaard applicaties voor o.a. woningcorporaties, vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaars en jachthavens, en specifieke maatwerkoplossingen in verschillende branches. Door korte communicatielijnen en directe betrokkenheid van onze ontwikkelaars worden projecten efficiënt en in een korte ontwikkeltijd gerealiseerd.

VitoSoft: CRM Bedrijfssoftware Verkoopsoftware MKB

VitoSoft
CRM en andere bedrijfssoftware voor het MKB. Modules: Verkoop, Ticket, DMS, Post, Facturen, Projecten, Call center. Eenvoud en werkbaarheid stellen wij als belangrijkste eis van al onze oplossingen. Tevens trainingen op gebied van Sales en ICT. Motto: No nonsense software

Voffice

Vict informatici B.V.
Webbased CRM software voor relatiebeheer en management.

WinVis

Broekhuis Automatisering b.v.
Gebruiksvriendelijk modulair opgebouwd pakket voor o.m. relatiebeheer, e-mail, fax, calculatie, correspondentie, projectadministratie, inkoop, voorraad, orderadministratie, facturering, urenregistratie en dagrapportage.

ZOHO CRM

Geefirm
De CRM oplossing voor gebruik in combinatie met G Suite / Google Apps. De eenvoud van het pakket is een absolute sterkte en een pré voor ondernemingen vanwege de overzichtelijke integratie en koppelmogelijkheden met Gmail, Google Calender en andere Apps. Zoho CRM biedt gebruikers betaalbare basisfunctionaliteit inclusief pijplijn informatie en uitgebreide rapportages en inzicht in de verkoop performance.