CRM software overzicht

Op deze en volgende pagina’s vindt u een overzicht van alle CRM software en de leveranciers in Nederland en België. Klikt u op de naam van de leverancier om op de website van de aanbieder meer informatie te lezen over deze software. Complete informatie over de selectie en implementatie van een nieuw CRM systeem is samengevoegd voor u in de CRM box. U kunt deze complete, door het ICT informatiecentrum samengestelde informatiebron over CRM systemen gratis aanvragen. Lees hier meer over de CRM box en hoe u deze aanvraagt.

Tien belangrijkste stappen

Tien stappen op weg naar
de beste CRM oplossing
Neem geen ad hoc beslissingen, maar volg deze 10 stappen als u CRM software gaat selecteren.

Toon de stappen

A

AaRelatie

AaRiverside
AaRelatie is een CRM-systeem met een specifiek karakter voor de schoonmaak- en glazenwassersbranche en is volledig geïntegreerd met het ERP-pakket ItsClean

Accensys CRM

Accensys
Accensys CRM is een webbased applicatie waarmee de gebruikers overal over alle relevante relatiegegevens beschikken. De ideale oplossing voor thuiswerkers en werkers op locatie.

AccountView

Visma Raet
Customer Relationship Management is het centrale punt binnen AccountView dat alle financiële, handels- en projectstromen aanstuurt en integreert.

Act!

Act!
Bekijk de overzichtspagina van Act! leveranciers.

Adecon Manager!

Adecon
Stroomlijn uw bedrijfsprocessen. Uw organisatie op orde met één allesomvattende CRM-/ERP-oplossing in de cloud? Adecon Manager is het online CRM/ERP-systeem van Adecon. Met behulp van de juiste modules worden al uw bedrijfsprocessen en klantgegevens georganiseerd en – indien gewenst – toegankelijk gemaakt via uw website of gekoppeld aan andere (externe) systemen.

AdreZ

EM-Cultuur
AdreZ maakt optimaal adressenbeheer mogelijk. Duurzaam beheer van uw waardevolle adressenbestand is van groot belang bij het doeltreffend communiceren.

AFAS Software – Inspireert Beter Ondernemen

AFAS software
CRM is de basis voor een goede dienstverlening. Dankzij de volledige integratie met de ERP software van AFAS zit alles in één systeem. En met de koppeling met Company.info houd je klant- en adresgegevens ook makkelijk up-to-date.

Agresso Wholesale

UNIT4 Agresso
Agresso Wholesale is breed inzetbaar en flexibel. Web based (en dus overal toegankelijk) relatiemanagement als geïntegreerd onderdeel van uw logistieke en financiële automatisering.

Alexion CRM

Alexion software
Alexion CRM is Nederlandse CRM software waarmee je adressen, projecten, notities en documenten van relaties kunt organiseren, beheren en delen. Alexion CRM is meegroei software: het programma kan aangepast worden aan de wijzigende wensen van het bedrijf en is met name bedoeld voor starters, ZZP’ers en MKB bedrijven tot 20 gebruikers. Starters en charitatieve instellingen tot 60% korting.

AllianceEnterprise

Astea
AllianceEnterprise integreert het gehele marketing-, verkoop- en serviceproces.

AllinOneSoftware

AllinOneSoftware
Webbased, volledig geïntegreerde softwaresuite voor vrijwel ieder organisatieproces (CRM, Documentbeheer en CMS tot eCommerce, ERP en Accounting). Modulair, dus u gebruikt alleen wat u nodig heeft.

Alure

Innolan
Alure is een specifieke CRM oplossing voor de accountancybranche. Innolan B.V. is hiermee in deze branche toonaangevend.

zo pakt u een CRM project aan

Lees dit voordat u
CRM software kiest
Veel CRM software wordt impulsief aangeschaft. Met deze 11 belangrijke adviezen begint u verstandig.

Toon mij de adviezen

AMF

Microsign B.V.
ERP pakket met geïntegreerde CRM oplossingen voor o.a. registreren van calls, taken-/agendabeheer, dm-acties, telemarketing en analyses.

Amyyon CRM

Amyyon
Voor organisaties die hun diensten via 1 centraal punt willen aanbieden en structureren. Uitgebreide mogelijkheden voor het volgen/monitoren van cases.

Appenta

Appenta B.V.
Appenta is gebruiksvriendelijke en pragmatische software. Gericht op Sales en Marketing.

Appenta CRM

ANS Group
Super-gebruiksvriendelijk CRM systeem voor 1 - 100 gebruikers. Bovendien betaalbaar en schaalbaar.

Archie CRM

Archie Europe B.V.
Archie is een complete en gebruiksvriendelijke CRM oplossing. Alle basisprocessen van relatiebeheer, Customer Relationship Management, sales, marketing en services worden ondersteund.

Archifact

Archifact
Het ontwikkeltraject van Archifact geeft u de vrijheid om vanuit elke invalshoek uw informatiehuishouding in te vullen.

AssuPortal

ROES IT
AssuPortal is een open source CRM-pakket voor de assurantietussenpersoon. Het pakket biedt de mogelijkheid tot het voeren van een klanten- en polisadministratie en werkt volledig via een internet browser.

Athena Online

Megatec Internet Solutions
SAAS CRM oplossing, Customer Relationship Management - HRM - Logistiek - Factuur - Workflow - Project.

Axxerion

Axxerion Facility Services
Online CRM systeem met o.a. geïntegreerd klanten en meldingen modules. Geschikt voor hele kleine (vanaf 2 medewerkers) en grote organisaties > 1000.

Azor CRM

Kempen Automatisering
U kunt uw gehele bedrijfsvoering optimaliseren: urenregistratie, begroten, facturatie, offertes, medewerkers, budgettering, relatiebeheer in één gebruiksvriendelijk pakket.

B

B-CRM

B-CRM
B-CRM verkoopt zeer gebruikersvriendelijke online CRM software met uitgebreide aanpasbare functionaliteit. Wij zijn experts op het gebied van standaard implementaties en met 12 jaar ervaring in uiteenlopende branches.

Beonder | inventarisatie- en rapportagesoftware

Beonder
Met de services van Beonder optimaliseer en automatiseer je jouw controleprocessen vanuit één centraal platform. De tools geven je inzicht in real-time data en genereren rapportages op basis van de vastgelegde informatie. Geen risico-analyses meer via complexe spreadsheets of handmatig rapportages uitwerken in Word. En alle belangrijke data inzichtelijk in één systeem.

BiosPlus CRM

Letech BV
Met BiosPlus CRM wordt accountmanagement weer gebruikt waar deze voor bedoeld is. Vanuit klantgerichtheid en loyaliteit werken aan groei. Door op de juiste plek in de bedrijfskolom de juiste marketing toe te passen. Multichannel en cross mediaal dus! BiosPlus CRM geeft inzicht in de plek en de te nemen actie, met het juiste klantprofiel en de klantvraag behoefte.

BPA CRM voor SharePoint

Magna Cura
Zeer functionele, betaalbare en snel te implementeren CRM oplossing binnen Microsoft SharePoint.

Creatio

Webrixs BV
Webrixs levert een toonaangevend low-code, procesautomatisering- en CRM-platform.

BrixCRM

BrixCRM
BrixCRM is een gedreven CRM-dienstverlener en Elite Partner van SugarCRM; wereldmarktleider op het gebied van commerciële open source CRM-software. Onze missie is organisaties in staat te stellen duurzame klantrelaties op te bouwen, zodat zij de waarde van én voor hun klanten kunnen verhogen. Dit doen wij door effectieve software te implementeren en te integreren.

BundleBit

Digitale Zaken
Totaalpakket voor relatie- en projectbeheer.

BusinessBase

BusinessBase
BusinessBase is een toonaangevende Microsoft Dynamics CRM Partner die als branchespecialist CRM/ERP oplossingen levert aan technologie-, media- en telecombedrijven.

Business Navigator

Netdata
Met Business Navigator haalt u software in huis die de efficiency van uw salesgedreven organisatie een nieuwe impuls geeft. Business Navigator is toegespitst op het administreren van all in lease-, huur- en verkoopconstructies in een groot aantal diverse branches.

C

CASH CRM

Cash Software bv
CASH CRM biedt u de mogelijkheid om uw omzet te vergroten, doordat uw medewerkers iedere (potentiële) klant kunnen bedienen zoals het hoort: volgens afspraak en op tijd! Alle nodige gegevens overzichtelijk weergegeven en binnen handbereik via de CRM Cockpit. 100% geïntegreerd met de financiële administratie.

Carma

B-ware Business Software
Carma geeft meerwaarde aan uw informatie. De Carma productenlijn integreert uiteenlopende onderdelen van uw kantoorautomatisering, documentgeneratie en van facturering tot projectmanagement. Ontdek de waarde van uw gegevens.

Carerix Recruitment Edition

Carerix
Vanuit één systeem werven, selecteren en plaatsen is niet alleen efficiënt, maar realiseert ook snelheid en continuïteit binnen uw W&S organisatie. Webbased dus een combinatie van internet en betrouwbare databasetechnologie.

CAS genesisWorld

Two Visions B.V.
CAS genesisWorld is de op maat gemaakte CRM-oplossing voor middengrote bedrijven: gebruiksvriendelijk, vele malen bekroond, bevat standaard veel functies en voordelig. Als client software, via web en PDA alle data binnen handbereik.

CCI Groep

CCI Groep
CCI Groep stelt professionele ledenorganisaties in staat om het beste te doen voor hun leden. Wij bieden gespecialiseerde, innovatieve, efficiënte en effectieve totaaloplossingen, die gepersonaliseerde ledencommunicatie mogelijk maken, door de inzet van strategische ICT. Unieke all-in-one softwaresystemen exclusief ontworpen voor verenigingen met bijbehorend investeringsbudget.

Center1

CenterOne
Center1 CRM is de complete oplossing voor het optimaliseren van het klantrelatiebeheer van uw bedrijf.

Tien belangrijkste stappen

Tien stappen op weg naar
de beste CRM oplossing
Neem geen ad hoc beslissingen, maar volg deze 10 stappen als u CRM software gaat selecteren.

Toon de stappen

Centric

Centric Netherlands B.V.
Centric levert moderne standaardsoftware voor organisaties in verschillende branches. Uw CRM-strategie vertalen wij naar een optimale ondersteuning met behulp van Dynamics 365.

ChainWise

ChainWise
ChainWise is een online oplossing voor relatiebeheer, offertebeheer, projectbeheer, urenregistratie, documentbeheer en facturatie. Al uw bedrijfsgegevens altijd bij de hand, overzichtelijk en up-do-date.

Chordiant

Pegasystems
Dynamisch gedreven CRM voor B2C ondernemingen op basis van open industrie standaarden (J2EE en XML).

Cincom

Cincom Netherlands B.V.
Diverse CRM, ERP, e-business solutions. Vanaf 1968 in de SW industrie, deze jarenlange ervaring staat tot uw beschikking.

Salesmaneger CRM Software

Salesmanager
Salesmanager CRM Software is krachtige en gebruikersvriendelijke software voor zowel eenmanszaken als grote organisaties en beschikt over o.a. relatiebeheer, project management, urenregistratie, facturatie, offertes en voorraadbeheer.

ClientOffice

Dockbite
ClientOffice wordt specifiek op maat ingericht naar de bedrijfsprocessen van de klant en bevat daarnaast o.a.: relatiebeheer, verhuurbeheer & orderbeheer, multi user, projectmanagement, dashboard voor rapportages, voorraadbeheer.

Clientele ITSM

MProof B.V.
Van Service Management-software wordt vandaag de dag veel meer verwacht dan alleen de ondersteuning van service-processen. Het moet medewerkers doelmatiger laten functioneren, processen automatiseren en kostenbesparingen inzichtelijk maken. Dat is precies wat u van Clientele ITSM kunt verwachten. Onze software ondersteunt u maximaal bij het bereiken van het volgende niveau in Service Management

Commence

Memocom B.V.
Een eenvoudig te beheren, uit te breiden en aan te passen CRM-oplossing voor iedere organisatie. Meertalig en snel geïmplementeerd.

Compenda Business Solutions

Compenda
Compenda is meer dan alleen een CRM oplossing. Wij ondersteunen de ondernemer met het behalen van zijn doelstellingen en gebruiken hiervoor Compenda CRM als krachtig hulpmiddel. Compenda CRM is modulair opgebouwd en daardoor naar wens in te richten. Groeit uw bedrijf? Dan groeien wij met u mee. CRM is een proces en niet alleen maar een softwareoplossing. CRM, persoonlijk, zoals het hoort.

ContactManager

Epona Software Productions B.V.
Uw CRM oplossing voor de juridische markt, gemaakt in samenwerking met een aantal grote kantoren uit Nederland.

Covide

Assist-Online
Software in de Cloud voor samenwerken rond klant- en projectdossiers. Centraal georganiseerd: adresgegevens, mail, bestanden en agenda’s. Parttime en thuiswerken volledig geïntegreerd. Ontdek hoe deze werkwijze je bedrijf kan gaan ontstressen.

CRM for Food

Cegeka
Door de specifieke voedingsmiddelenindustrie knowhow, hands-on ervaring en business processgerichte aanpak, is Cegeka een ware ‘added value’ implementator van Microsoft Dynamics CRM in de voedingsmiddelenindustrie. Cegeka heeft Dynamics CRM verder afgestemd op de noden van de voedingsmiddelenindustrie; CRM for Food.

CRM in de wolken

Ordina
Laat uw CRM on Demand implementatie begeleiden door de professionals van Ordina.

CRM Relatiebeheer

LogiVert - LogiControle B.V.
CRM-Relatiebeheer werd speciaal ontwikkeld om uw klanten zo efficiënt en eenvoudig mogelijk op te volgen.

CRVS (Cliëntregistratie- & volgsysteem)

My-Link Design vof / Onderdeel WMO Managementondersteuning
Een krachtig cliëntregistratiesysteem dat ontwikkeld is vanuit de praktijk en al 10 jaar tot grote tevredenheid gebruikt wordt door welzijn & (informele) zorg. Er zijn ruime registratiemogelijkheden op het gebied van cliënten, hulpvrager, mantelzorger & vrijwilliger, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van activiteiten en voorzieningen. Het systeem is flexibel en kan meegroeien met uw organisatie.

CTB CRM

CTB CRM
Relatiebeheersysteem, gebaseerd op Microsoft Dynamics CRM. Met zelf ontwikkelde add-ons geeft het bedrijf organisaties een real-time inzicht in marketing- en verkoopresultaten, via dashboards en workflows.

D

Data Outlet

Datlinq
Data Outlet is een online CRM++ applicatie (SAAS) gekoppeld aan de meest actuele Foodservice- en Retail database voor NL, B, UK, FR, DUI en oost Europese landen. Naast Customer Relationship Management zijn de overige activiteiten in 1 systeem verenigd. Specifiek voor de Foodservice- en Retailbranche.

DiAS DMS/CRM

C&C Computers and Communications N.V.
DiAS DMS/CRM is een eigen ontwikkelde basissoftware voor documentbeheer en het elektronisch archiveren van commerciële documenten, aan- en verkoopfacturen, correspondentie, e-mails, documentatie, tekeningen en alle overige documenten.

DIN CRM voor Dranken

DIN Solutions
Speciaal voor de drankensector heeft DIN Solutions een dranken template voor Microsoft Dynamics CRM ontwikkeld die alle relevante informatie van Microsoft Dynamics NAV én de specifieke DIN Dranken functionaliteit binnen CRM inzichtelijk maakt op één centrale plek. Het resultaat: een 360° klantprofiel waarmee u de effectiviteit van uw marketing- en salesactiviteiten kunt verbeteren.

Digitaal Kantoor – Relatiebeheer (CRM) software oplossing

Digitaal Kantoor B.V.
Relatiebeheer (CRM) inclusief e-mail koppeling en archivering, document beheer, nieuwsbrieven en kansen. Uit te breiden met Projecten & Uren, Handel, Boekhouding en Facturatie, Personeel HR.

Direct Manager

Direct ICT
Totaaloplossing op het gebied van CRM die door al uw medewerkers gebruikt kan worden. Hierdoor is de informatie binnen uw organisatie overzichtelijk geordend zodat in één oogopslag duidelijk is wat de stand van zaken is.

Downdijk backoffice CRM

Downdijk
Downdijk heeft een online Backoffice systeem (CRM) ontwikkeld wat u handig online en waar u maar wilt kunt gebruiken.

DynaRent CRM | To-Increase

To-Increase
To-Increase is een gecertificeerde Microsoft ISV en Microsoft Dynamics Partner. Wij ontwikkelen en leveren end-to-end oplossingen voor verhuur, lease, constructie, transport en service bedrijven. DynaRent biedt gedetailleerd, real-time inzicht in alle bedrijf kritische onderdelen van uw bedrijf via grafische planborden en uitgebreide rapportages die volledig zijn geïntegreerd in Microsoft Dynamics 365.

E

EASI

EASI
EASI BS CRM, de oplossing voor IBM Lotus Notes-omgevingen. Beheer van contacten, to do's, verkoopsverwachtingen, documenten, tijdsregistraties, ... Een 360° zicht op uw klanten- en prospectenportefeuille.

eBusiness Streams

Computerplan Software B.V.
De meest professionele CRM oplossing voor Lotus Notes en IBM Websphere (eSales/OverQuota, eMarketing en eService).

Efficy CRM

Efficy Nederland
Waarom voor Efficy kiezen? De schaalbare CRM-oplossing van Efficy synchroniseert de verkoop-, marketing- en helpdeskafdeling om zodoende de ‘customer experience’ te optimaliseren en concurrentievoordelen uit te buiten. Daarbij een volledige CRM oplossing met project&document management, afgestemd om zelfs de meest uitgebreide zakelijke behoeften te beheren. Gamification voor een betere acceptatie.

Elements

Faster Forward B.V.
Faster Forward Elements is een online ERP (Enterprise Resource Planning) systeem, waarmee u alle afdelingen binnen uw bedrijf ondersteunt. U heeft geen andere programma’s nodig voor de bedrijfsactiviteiten, iedere werknemer werkt vanuit Elements. Veilig en online in de cloud. U heeft alleen een internetverbinding en een internetbrowser nodig. "De beste software voor ondernemend Nederland"

EveryWare CRM

Dysel
EveryWare CRM van Dysel is een eenvoudig te gebruiken field service oplossing voor verkopers, compleet geïntegreerd met uw backoffice.

Exact business software

Exact Software
Exact voor CRM is een complete oplossing voor het vastleggen van al je klantgegevens- en communicatie. Dit betekent een einde aan de grenzen tussen alle afdelingen die regelmatig contact hebben met huidige en potentiele klanten.

Experience Suite Infor

Infor
De Smart-CRM oplossing voor Intelligente Marketing, Sales en Service.

F

FileLinx

FileLinx Benelux B.V.
FileLinx, het innovatieve business applicatie platform waarmee u oplossingen zoals DMS, CRM, HRM, Workflow en factuurverwerking eenvoudig kunt modelleren aan uw bedrijfsproces.

fixfin

fixfin
Alles-in-één online relatiesoftware voor de financieel tussenpersoon. fixfin: laat je business groeien! Werk sneller, efficiënter en goedkoper. Abonnementen + Incasso + CRM + Nazorgtool & eenvoudig voldoen aan je zorgplicht

Freshsales CRM Software

Freshworks
Freshsales is een CRM-oplossing voor snelle en groeiende sales teams. Het biedt onder andere de mogelijkheid tot geïntegreerde telefoon- en e-mail communicatie, het volgen van gebruikersgedrag en lead-scoring binnen één platform. Met Freshsales volgt u gebeurtenissen op de voet, beheert u automatische workflows, visuele sales pipelines en heeft u directe inzage in custom rapportages en analyses.

G

Gini Recruit

Gini-Solutions
Gini is de nieuwste generatie recruitment & outplacement software. Met Gini heeft u alle tools in huis die u nodig heeft om uw dagelijkse werkzaamheden goed en efficiënt uit te kunnen voeren. Met de Gini Cloud bent u altijd en overal up-to-date en mist u niets. Daarnaast is Gini eenvoudig te integreren in uw huidige infrastructuur.

Goldmine CRM

Qubics
GoldMine is een compleet maar voordelig relatiebeheer pakket waarmee prospect- en klantinformatie op efficiënte wijze bij te houden is. GoldMine helpt u bij het onderhouden van actief klantcontact en ondersteunt uw marketingacties.

zo pakt u een CRM project aan

Lees dit voordat u
CRM software kiest
Veel CRM software wordt impulsief aangeschaft. Met deze 11 belangrijke adviezen begint u verstandig.

Toon mij de adviezen

Great Vision

Twinvision
Ons CRM systeem verschaft u een beter inzicht op uw relatiebeheer dan ooit tevoren en biedt u het gemak van één enkele applicatie waarin u alle activiteiten op het gebied van o.a. relaties, contacten, afspraken en documenten kunt verwerken.

Gripp

Gripp
Gripp is een alles-in-één pakket wat het overzicht weer terugbrengt in jouw organisatie. Of het nu gaat om die perfecte offertes met een druk op de knop, het overzicht van wie wat aan het doen is, of het strakke debiteurenbeheer: het kan allemaal met Gripp.

H

HSO | Specialist in Microsoft Dynamics

HSO
HSO helpt haar klanten om bedrijfsresultaten te verbeteren. We zijn gespecialiseerd in de implementatie, integratie, optimalisatie en onderhoud van Microsoft Dynamics CRM en Microsoft Dynamics 365. We werken voor lokale en internationale bedrijven in de retail, groothandel, distributie en dienstverlening.

Hubi Business Software

Hubi Business Software
Jij en je medewerkers verdienen een simpel en snel werkproces, een proces die je af kunt maken waar en wanneer je wilt. Hubi Business Software is de oplossing voor het werkproces vanaf relatiebeheer tot aan de factuur. Hubi bestaat uit relatiebeheer, offertes, projecten, urenregistratie en facturatie. Probeer Hubi nu voor 14 dagen gratis uit.

HubSpot CRM

Systony
HubSpot CRM is een gratis CRM-systeem dat een ideaal basissysteem is voor start-ups en kleine ondernemers. Maar ook voor grotere bedrijven kan HubSpot CRM een perfecte oplossing zijn. De mogelijkheden zijn namelijk uit te breiden met betaalde Hubs voor Sales, Service en Marketing.

HTA Manager

HTA Systems B.V.
De HTA Manager is een relatiebeheersysteem met een bijzonder goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ook geschikt voor aansturen van bijvoorbeeld projectteams. Ook integrale koppeling mogelijk met ons Document Management Systeem.

Hunter-CRM

Hunter-CRM
Hunter-CRM levert complete en flexibele software zoals CRM online. Zo heeft u uw data altijd bij de hand op uw smartphone of tablet. Handig als u onderweg bent naar een klant.

I

iConnect

IC2 Innovative Computer Consultancy
In iConnect vindt u vrijwel alle dagelijkse werkzaamheden geïntegreerd in één pakket: documentbeheer, planning, agenda, urenregistratie, selectie op profielen, ingebouwd e-mailpakket, gegevensuitwisseling met website.

iFunds

iFunds
Ifunds ondersteunt fondsenwervende organisaties, ledenorganisaties en vermogensfondsen met gespecialiseerde CRM oplossingen. In ons CRM platform is meer dan 20 jaar kennis en ervaring in de nonprofit markt verwerkt, en dat merk je direct!

i-globe

i-globe
De compleetste tool voor de ondernemer.

IMPACTXRM Mobile

IMPACTXRM NV
IMPACTXRM Mobile, de meest "easy to use" -app die uw teamleden snelle toegang tot alle CRM en ERP gegevens biedt, ongeacht waar ze zijn. Beheren van leads en opportuniteiten. Registreren van bezoeken en bezoekrapporten. Snellere verwerking van gegevens en verhoogde productiviteit door accurate informatie behoren tot de voordelen van IMPACTXRM Mobile.

In2CRM

CRM Company
Speciaal ontwikkeld voor industrie en handel die zich richten op de bouw. Klanten zijn producenten van bouwproducten en groothandelaren.

Inventive

Inventive Systems B.V.
Geïntegreerd informatiesysteem voor Windows en MacOS voor financieel, verkoop, inkoop, productie, projecten, planning en verhuur.

ItsClean

AaRiverside
ItsClean is een software pakket voor de schoonmaker, de glazenwasser en gevelreinigers en is opgezet vanuit de praktijk.

IZM relatiebeheer

Genetics
Het relatiebeheersysteem IZM (Intern Zaken Management) is door Genetics zo ontwikkeld, dat het zowel autonoom als geïntegreerd in PowerBrowser kan functioneren.

J

JumpStart 365

MindsUnited
JumpStart 365 (powered by MindsUnited) implementeert razendsnel en betaalbaar uw Microsoft Dynamics 365 basisomgeving CRM op maat. Gespecificeerd op uw organisatiedoelen. Krijg in één oogopslag inzicht in uw relatiebeheer, verkoop, service en marketing en meer. Optimaliseer hiermee uw bedrijfsprocessen.

K

KeDo CRM

Xlab
Uniek OpenSource bibliotheek om razensnel al pratende een CRM pakket op maat samen te stellen.

KlantExpert

Rovecom
KlantExpert draagt bij aan het commercieel succes van het bedrijf door informatie snel en eenvoudig vast te leggen, te raadplegen en te delen. KlantExpert is de directe en capabele Personal Assistent van de Accountmanager.

KorènCRM

KorènCRM
KorènCRM is een SaaS product voor ledenorganisaties, thuiszorgorganisaties en non-profits. Er zijn diverse modules voor ledenservice, cursussen, alarmering, SBVZ koppeling en nog veel meer. Korèn Free is de gratis versie van de CRM met de mogelijkheid om 500 relaties toe te voegen en per jaar 1000 facturen te versturen. Voor kleine ledenorganisaties met weinig budget is dit een ideale oplossing.

L

Herke Dynamics xRM

Herke
Bijzonder gebruiksvriendelijk relatiebeheer systeem voor het MKB.

Lift software

Lift B.V.
U wilt uw primaire bedrijfsprocessen optimaliseren? LIFT Software is dan de juiste keus.

Tien belangrijkste stappen

Tien stappen op weg naar
de beste CRM oplossing
Neem geen ad hoc beslissingen, maar volg deze 10 stappen als u CRM software gaat selecteren.

Toon de stappen

Logic4 Commerce Suite

Logic4 bedrijfssoftware & e-commerce
Een alles-in-één systeem voor webshop, backoffice en CRM. Volledig geïntegreerde functies voor klantbeheer (CRM), artikelinformatie (PIM), kassa, orderverwerking (OMS), voorraadbeheer (WMS), orderpicking, digitale facturatie, boekhouding, managementinformatie (BI), B2B/B2C en meer. Gespecialiseerd in groothandel en detailhandel.

Logicworks CRM

Logicworks B.V.Een gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven. Volledig aanpasbaar aan uw organisatie. Naadloze integratie met MS Office en uw bestaande software. Bezoek onze website voor een demo.

M

Maximizer CRM

Systony
Maximizer CRM is een geavanceerd en gebruiksvriendelijk CRM-systeem die alle aspecten van je bedrijfsvoering in één systeem integreert. Van verkoop, marketing, relatiebeheer en klantenservice tot remote databasesynchronisatie en integratie met Microsoft- & Google-software.

Maximizer CRM

Adafi
Maximizer CRM biedt u Simply Successful CRM: één geïntegreerde oplossing voor verkoop, marketing en klantenservice. Naast de uitgebreide standaard functionaliteiten leent Maximizer CRM zich voor customisaties om deze tool zo goed mogelijk aan uw behoeften aan te passen.

Micros RAS

Micros B.V.
Uitgebreide mogelijkheden voor relatiebeheer, marketing, offertes en kansen en een actiesysteem. Geïntegreerde administratieve oplossing voor opleidingsinstituten en lokale overheden. Een complete software oplossing inclusief diverse slimme koppelingen met andere systemen.

Microsoft CRM

Microsoft CRM
Bekijk de overzichtspagina van Microsoft leveranciers.

MicroStrategy

MicroStrategy
MicroStrategy is één van de marktleiders op het gebied van Business Intelligence met duizenden klanten wereldwijd. Zowel kleine als grote organisaties gebruiken onze software om o.a. data analyse en data mining te doen of het bouwen van management rapportages en dashboards. Waar liggen de kansen voor uw bedrijf? Waarborg de toekomst van uw organisatie.

mijnCRM

e-dynamics B.V.
Maatwerk CRM framework in Microsoft ASP.

Morphis ProcesRunner

Morphis
Multichannel (telefoon, e-mail, brief, etc.) beheer van al uw klantcontacten.

mplify

mplify bv
mplify is een onafhankelijke CRM dienstverlener met een customer centric benadering bij het adviseren, implementeren en beheren van Salesforce, Microsof,SAP. Hoort u ook van alle partnerbedrijven en leveranciers dat het product wat zij aanbieden het beste is? Wij weten de verschillen. Wij zetten uw organisatie centraal (met uw huidige architectuur) en bepalen samen met u de gewenste stappen.

MX CRM

Mendix
CRM, volledig webbased en zelf te customizen. Inclusief uitgebreide toolkit, Outlook integratie en mobile access.

My Companion

My Companion
My Companion ondersteunt verkooporganisaties bij het beheersen van alle operationele processen zoals acquisitie, relatiebeheer, forecasting en pipeline management. De applicatie is gebaseerd op het ASP concept.

MyDigi - Meer dan een CRM

CTK
Elk bedrijf heeft meer dan alleen contactpersonen, leads en projecten. MyDigi biedt u dan ook het complete pakket aan voor uw kantoor: MyDigi denkt aan uw facturatie, documentatie, contactmomenten, productconfiguratie, stockbeheer, workflow management, tijdsregistratie en nog veel meer voor een scherpe prijs. Bespaar meer dan 8 uur per week door nu te beginnen!

MySolution FLEX

MySolution
Software voor detacheren en uitzenden.

N

Netup Bedrijfssoftware

Netup
Netup online: Altijd en overal je klantgegevens binnen handbereik met Netup online. Netup is de meest eenvoudige en slimme online oplossing voor CRM, Sales, Handel, Project Management, Facturatie en boekhouding. Netup is flexibel, betaalbaar maar vooral eenvoudig! Heb je een vraag? Wij helpen je graag op weg.

New Day at Work CRM

New Day at Work
New Day at Work is een compleet bedrijfssoftware product op maat in de cloud speciaal voor het MKB, zonder enorme investering.

O

Oculus CRM

Pantheon Automatisering B.V.
Oculus CRM brengt de informatie naar u toe. Op de ‘persoonlijke’ dashboards ziet u in één oogopslag een volledig overzicht. Op dit overzicht ziet u
bijvoorbeeld uw actiepunten of de lopende offertes. Omdat Oculus CRM geïntegreerd is met ERP ziet uw verkoopafdeling ook informatie krijgen omtrent orders, verkoophistorie, prijzen, voorraad, etc. Oculus CRM is webapplicatie en werkt in de Cloud waardoor alle informatie beschikbaar is zolang u maar een internetverbinding heeft.

Odoo by West Sales en CRM

West IT Solutions
Dé implementatiepartner voor Odoo Sales en CRM all-in-one Bedrijfssoftware. Hiermee zet je je klant centraal. De geautomatiseerde sales pipeline zorgt ervoor dat klanten sneller van lead naar getekende offerte gaan. Daarnaast krijg je nauwkeurige voorspellingen en inzicht in je sales dankzij de handige dashboards. Sales & CRM worden met Odoo by West IT efficiënt en klantgericht.

Odoo CRM

Stelder Verspeek Software
Odoo CRM is een snel groeiende oplossing voor je klant contact gegevens. Het wordt door meer dan 2.500.000 gebruikers werelwijd gebruikt. Vanwege de lage kosten en de korte implementatie tijd is het geschikt voor het MKB. Odoo CRM is onderdeel van de Odoo suite, een suite bestaande uit vele modules die naar believe kunnen worden geactiveerd.

Offective CRM

Offective
Een relatiemanagement systeem voor klanten en leveranciers. Het overzichtelijk ordenen en bewaren van alle informatie om uw klant beter van dienst te zijn is essentieel.

Olstand CRM

Olstand
Online CRM toepassing, vanaf iedere locatie te benaderen via een beveiligde verbinding. Altijd en overal uw relaties, afspraken en documenten bij de hand. U kunt de applicatie zonder kosten en verplichtingen uitproberen.

OpusFlow

OpusFlow b.v.
Een eenvoudig te installeren Outlookâ tool die alleen een netwerkverbinding nodig heeft om te kunnen samenwerken in een team. Outlookâ krijgt er zo functies bij waarmee voorheen arbeidsintensief werk als vanzelfsprekend gaat.

zo pakt u een CRM project aan

Lees dit voordat u
CRM software kiest
Veel CRM software wordt impulsief aangeschaft. Met deze 11 belangrijke adviezen begint u verstandig.

Toon mij de adviezen

Oracle

Oracle Nederland B.V.
Oracle CRM producten helpen bij het beheren van klantgerichte processen. Onontbeerlijk voor een succesvol bedrijf.

OVAS Connect CRM

OVAS Solutions
OVAS Connect biedt een volledig online CRM pakket geoptimaliseerd voor stichtingen, goede doelen, verenigingen en kerken. Naast Relatiebeheer is het ook mogelijk om uw boekhouding en giftenregistratie in Connect te verwerken.

P

PerfectView

PerfectView
Ontdek waarom ruim 4.700 organisaties PerfectView gebruiken voor CRM, relatiebeheer, verkoop, marketing, projectmanagement én klantenservice.

Phronesyss

Phronesyss
Een volledig IN-HOUSE ontwikkelde software applicatie voor de sturing van alle bedrijfsprocessen. Modulair van opbouw, dus aanpasbaar aan elke grote/vorm van bedrijf.

Procesmanagement software Infoland

Infoland
Met de procesmanagement software iProcess van Infoland bent u in staat de kwaliteit en de efficiency van uw bedrijfsvoering te verbeteren.

Procurios

Procurios
Het Procurios Webplatform is een geïntegreerd (marketing)platform. Het wordt ingezet voor kleine en grote organisaties. Wat deze gebruikers gemeen hebben, is hun behoefte om bezoekers een optimale customer journey te bieden wat leidt tot meer conversie. Dit realiseren zij met het multifunctionele Procurios webplatform waarin klantdata (CRM) en content (CMS) bij elkaar staan en geïntegreerd zijn.

PSU Relatiebeheer

Gravita
Heldere CRM-oplossing voor een heldere prijs.

R

RADAR CRM: De #1 online CRM voor Accountancy

RADAR Software
Met de complete oplossing van RADAR heb je 360° klantbeeld en staan alle gegevens op één centrale plek. Denk hierbij aan takenmanagement, documenten, e-mails, workflow, uren schrijven, factureren, budgetbewaking. Voor meer informatie, kijk op onze website.

RelationManager

Everything4Office Software
De RelationManager is krachtige software voor relatiebeheer, marketing-, acquisitie en verkoopondersteuning, voor het plannen van acties en projecten en voor het creëren en archiveren van documenten.

RFX CRM

Renflex Software B.V.
Daar worden relaties beter van! Uiterst flexibel relatiebeheer - integratie met Exact software.

S

Sage CRM

CRM2Care
Webbased CRM-systeem. Complete functionaliteit voor verkoop, service en marketing. 100% integreerbaar met back- en frontoffice. Website en e-mail integratie. Beschikbaar voor mobiel. Aanpassen schermen en workflow zonder maatwerk. Wereldwijd vertegenwoordigt.

Sage CRM software

Active Professionals CRM
Sage CRM biedt alle functionaliteiten voor het beheren van uw klantgegevens. Zowel uw sales, marketing als uw supportafdeling of klantenservice is gebaat bij de duidelijke interface en de diverse toepassingen.

Sage CRM

Asamco
Organiseer uw bedrijf, uw contacten en uzelf!

SalesAlliance

Astea International
Tool voor Sales Managers & uw verkoop medewerkers. Voor het vastleggen van lead/prospect/klantgegevens.

SalesForce

SalesForce
De meest gebruiksvriendelijke CRM oplossing, die binnen de kortst denkbare tijd te implementeren is, waarbij al uw specifieke processen worden ondersteund. Volledig onderhoudsvrij door het 'On Demand' concept.

Salesinteract

Salesinteract
Salesinteract is een interactief CRM die jouw relaties betrekt bij het gehele verkoop proces. Push notificaties lichten in je dashboard op en wanneer jouw gedeelde bestanden worden bekeken en hoe vaak.

SalesXS

PeopleXS
SalesXS is ontwikkeld voor recruiters die hun Customer Relationship Management activiteiten willen ondersteunen en die bovendien de relatie met zowel de sollicitanten als de klanten willen versterken en optimaliseren.

SAP CRM

SAP Nederland B.V.
Met SAP CRM, onderdeel van de SAP Business Suite, kunt u niet alleen uw kortetermijn-doelstellingen halen – kostenbesparing en slagvaardige besluitvorming – maar uw onderneming ook versterken met verschillende mogelijkheden om op termijn effectiever te concurreren.

Scibu.com

Qubics BV
Scibu CRM is een praktijkgerichte online CRM oplossing welke uitbreidbaar is met de modules Factureren, Servicecenter, Offertes en Uren. Scibu CRM is compleet en heeft, in tegenstelling tot andere CRM oplossingen, in een eigen mailclient waardoor zowel ingaande als uitgaande mails automatisch gelinkt worden aan de relaties.

SCOPE

SCOPE
SCOPE is dé Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van e-CRM software voor grotere organisaties. Bovendien verzorgen we de werkzaamheden op het vlak van consultancy, maatwerk, implementatie, opleidingen en support services.

Secundo

Support2u
Het complete Business Information Management pakket om o.a. uw Customer Relationship Management, Projectmanagement etc. optimaal te ontwikkelen.

ShareLock

Dataleaf ICT
ShareLock projectsoftware is software ter ondersteuning van projectmanagement en uitvoering. CRM, documentenbeheer, planning, agenda, projectflow, budgettering en voortgang zijn o.a. modules van het pakket.

Sofon

Sofon B.V.
Sofon Guided Selling ondersteunt bedrijven die klantspecifiek werken. Sofon ondersteunt de verkoopbinnendienst, buitendienst, dealers en klanten. Kernfunctie is het snel opstellen van complete, foutloze, professionele offertes.

SpinOffice CRM

SpinOffice CRM
Een complete oplossing voor uw mkb-bedrijf tegen een betaalbare prijs. SpinOffice CRM bespaart u veel tijd en is makkelijk in gebruik. Voor zowel Windows als Mac beschikbaar.

Statistica

StatSoft Benelux B.V.
Een zeer volledig analysepakket: van directe koppeling aan meetapparatuur tot interactieve data analyse en mining via het internet.

STB CRM

STB Automatisering & advies B.V.
Hèt flexibele relatiebeheersysteem voor uw organisatie.

Sugar CRM

Acuity ict
SugarCRM: beheer uw klantrelaties online. Goedkoper dan de gevestigde partijen, maar met optimale kwaliteit en functionaliteit. Open, social & Mobile.

SugarCRM

Albicons
Albicons levert en implementeert Sugar van SugarCRM. Sugar is een complete CRM-oplossing die uw Verkoopprocessen, Marktetingprocessen en Klantenservice automatiseert en eenvoudig integreert met uw andere toepassingen. De focus ligt daarbij op het individu, de gebruiker.

SuperOffice CRM

SuperOffice Benelux B.V.
SuperOffice CRM heeft één doel; je helpen bij het zoeken, benaderen en behouden van meer klanten. Onze focus voor het creëren van een eenvoudige en gebruikersvriendelijke CRM oplossing helpt jouw productiviteit te verhogen.

SuperOffice CRM

The Implementation Group
SuperOffice CRM is een relatiebeheer oplossing met een snel en concreet meetbaar resultaat. The Implementation Group is platinum partner van SuperOffice en heeft ervaring in specifieke branches in o.m.: financiële instellingen en educatie.

Supply Chain CRM

CAPE Groep
Volledig geïntegreerd, branchespecifiek CRM voor bedrijven actief in Supply Chain en Logistiek.

Syntess

Syntess Software B.V.
CRM software (onderdeel ERP) voor project- en servicegerichte bedrijven met monteurs of vaklieden in dienst.

T

7T CRM

7T software
7T heeft een zeer uitgebreid standaard pakket met bekende modules als Inkoop, Verkoop, Voorraad, Relatie en Project.

Teambase CRM

Logic9
Online CRM / ERP dienst voor het MKB. Relatiebeheer, offertebeheer, opdrachten & facturatie.

TeamForce CRM.Web

TeamForce Web Solutions B.V.
TeamForce CRM.Web is een complete webbased CRM-oplossing. Voor Marketing, eMarketing, Verkoop en Service. TeamForce CRM.Web kan geleverd worden op basis van ASP of om te worden geïnstalleerd op een webserver van onze klant.

Teamleader CRM

Teamleader CRM
Je gehele workflow in 1 tool. Een tool waarmee je je klantgegevens altijd en overal bij de hand hebt, gemakkelijk van offerte naar urenregistratie naar factuur gaat, die je inzicht biedt in je salesfunnel en de status van projecten. Te integreren met jouw favoriete boekhoud- en marketingprogramma’s en 100% online. Teamleader maakt ondernemen gemakkelijk en efficiënt.

The Best CRM®

The Best CRM
The Best CRM® is de partner voor al uw vraagstukken op het vlak van CRM en klantgericht ondernemen: CRM strategie, CRM pakket selectie, CRM implementatie en CRM opleidingen. Profit en Non-Profit, nationaal als internationaal. The Best CRM is CRM systeem onafhankelijk.

TimWeb

Softmakers B.V.
TimWeb is dé intuïtieve CRM & documentmanagement oplossing met vele unieke eigenschappen. Hij laat computers functioneren zoals mensen denken.

Tien belangrijkste stappen

Tien stappen op weg naar
de beste CRM oplossing
Neem geen ad hoc beslissingen, maar volg deze 10 stappen als u CRM software gaat selecteren.

Toon de stappen

TOPdesk

TOPdesk
Professionele ondersteuning van o.a. uw medewerkers en klanten begint met gebruiksvriendelijke servicemanagement-software. TOPdesk biedt software, training en consultancy voor uw IT-helpdesk en facilitaire servicedesk.

Tradium

KeeminK Design B.V.
Integraal ERP/CRM/HRM pakket incl. boekhouding en uitgebreid artikel-, voorraad den documentbeheer.

Trias Uffizi

Trias Digitaal
MKB-gereedschap om de onderneming te sturen met methodes en functies die grote bedrijven gebruiken, vertaald naar de eigen schaal en mogelijkheden. Ondersteuning, begeleiding en training staan centraal.

Twinvision CRM

Twinvision
Twinvision Software ontwikkelt sinds 1999 standaard applicaties voor o.a. woningcorporaties, vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaars en jachthavens, en specifieke maatwerkoplossingen in verschillende branches. Door korte communicatielijnen en directe betrokkenheid van onze ontwikkelaars worden projecten efficiënt en in een korte ontwikkeltijd gerealiseerd.

V

VitoSoft: CRM Bedrijfssoftware Verkoopsoftware MKB

VitoSoft
CRM en andere bedrijfssoftware voor het MKB. Modules: Verkoop, Ticket, DMS, Post, Facturen, Projecten, Call center. Eenvoud en werkbaarheid stellen wij als belangrijkste eis van al onze oplossingen. Tevens trainingen op gebied van Sales en ICT. Motto: No nonsense software

Voffice

Vict informatici B.V.
Webbased CRM software voor relatiebeheer en management.

W

webCRM

webCRM Nederland
webCRM is een zeer configureerbaar, eenvoudig te gebruiken en zeer veilige cloud gebaseerd CRM-systeem. Het is een efficiënt en essentieel instrument voor verkoopteams, en stelt hun in staat om meer te verkopen.

Windex

Windex Software
Het betreft een volledig klantspecifiek in te richten webbased oplossing voor belangenorganisaties.

WinVis

Broekhuis Automatisering b.v.
Gebruiksvriendelijk modulair opgebouwd pakket voor o.m. relatiebeheer, e-mail, fax, calculatie, correspondentie, projectadministratie, inkoop, voorraad, orderadministratie, facturering, urenregistratie en dagrapportage.

WIZZkit

WIZZ software en service
De WIZZkit is perfect voor zelfstandigen met een eigen bureau, praktijk of organisatie die alleen werken of met enkele medewerkers. Het programma voorziet in alle functionaliteit die nodig is voor de administratie van een klein bedrijf. Van relatiebeheer, agenda, facturatie en nog veel meer. 30 dagen proberen of een online demo bieden we je gratis aan..

X

Xantion

Xantion
Benieuwd wat Xantion voor u kan betekenen? Wij adviseren u over de beste ICT-oplossingen voor uw bedrijf. Op basis daarvan doen wij u een voorstel. Ongeacht of u nu uw gehele ICT-beheer wilt uitbesteden of alleen uw zakelijke telefonie.

Y

Yes-co

Yes-co
Yes-co is een CRM pakket specifiek voor de makelaardij.

Yoobi

e-dynamics
Yoobi is online software voor CRM, urenregistratie, facturatie en planning. Laat Yoobi uw organisatie ondersteunen bij het beheren van relaties en verkopen. Werk met slimme verkoopschema’s en automatiseer taken met de workflow module. De Yoobi App geeft inzicht in projecten, klantinfo, taken en verkoopresultaten. De API koppelt met uw website of backoffice

Z

Zjoef CRM

ZJOEF BV
Bent u transport ondernemer, en wilt u meer grip krijgen op uw Sales activiteiten? Of het nu wegtransport, luchvracht, zeevracht óf warehouing is, met Zjoef kom je professioneel over, bespaar je tijd en maak je het klanten makkelijker om offertes aan te vragen en een transport te boeken. En zo win jij dus meer opdrachten!

ZOHO CRM

Geefirm
De CRM oplossing voor gebruik in combinatie met G Suite / Google Apps. De eenvoud van het pakket is een absolute sterkte en een pré voor ondernemingen vanwege de overzichtelijke integratie en koppelmogelijkheden met Gmail, Google Calender en andere Apps. Zoho CRM biedt gebruikers betaalbare basisfunctionaliteit inclusief pijplijn informatie en uitgebreide rapportages en inzicht in de verkoop performance.

Zoho CRM, CRMstrategen.nl

CRMstrategen
CRMstrategen helpt bij het implementeren van Zoho CRM in Nederland als officiële partner. Wij structureren en automatiseren verkoopprocessen, en hebben veel kennis van rapportage/BI.

Zoho CRM Plus Business Suite

MOBILE XL
Meer dan 25 jaar ervaring in software oplossingen voor en met organisaties die willen groeien en innoveren. Officieel Zoho-partner. Wenst u meer dan alleen een CRM oplossing? Bent u op zoek naar een partner die de oplossing ook vanuit eigen Sales en Marketing ervaring kan implementeren met de specifieke kenmerken van uw bedrijf? Dan is Mobile XL uw partner.


Lees ook dit
Alles over CRM software selectie (CRM box)
Zo kiest u relatiebeheer software (whitepaper)
Waarom IT projecten mislukken (gratis e-boek)