CRM software | Overzicht – CRMsystemen.nl

CRM software overzicht

Op deze en volgende pagina’s vindt u een overzicht van alle CRM software en de leveranciers daarvan. Klikt u op de naam van de leverancier om op de website van de aanbieder meer informatie te lezen over deze software. Complete informatie over de selectie en implementatie van een nieuw CRM systeem is samengevoegd voor u in de CRM box. U kunt deze complete, door het ICT informatiecentrum samengestelde informatiebron over CRM software gratis ontvangen. Lees hier meer over de CRM box en hoe u deze aanvraagt.

Logicworks CRM

http://www.logicworks.nl/crm/ | remco.snuverink@logicworks.nl | Dhr. R. Snuverink | 078 – 69 16 271
Een gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven. Volledig aanpasbaar aan uw organisatie. Naadloze integratie met MS Office en uw bestaande software. Bezoek onze website voor een demo.

Bpm’online CRM

https://www.webrixs.nl/ | davey@webrixs.nl | Davey Daemen | 023 205 23 60
Bpm’online is het meest flexibele CRM- en BPM platform voor middelgrote en grote ondernemingen voor verkoop, marketing en service. Door de combinatie van CRM en BPM kunnen bedrijven simpel bedrijfsprocessen automatiseren voor de perfecte customer journey.

 

CRM software overzicht F-L   |  CRM software overzicht M-R   |  CRM software overzicht S-Z
 

A Hoe kiest u uit honderden oplossingen de beste CRM software?
Klik hier en gebruik de informatie, stappenplannen, checklists, tips en adviezen van de gratis CRM box.

AaRelatie

AaRiverside
AaRelatie is een CRM-systeem met een specifiek karakter voor de schoonmaak- en glazenwassersbranche en is volledig geïntegreerd met het ERP-pakket ItsClean

Accensys CRM

Accensys
Accensys CRM is een webbased applicatie waarmee de gebruikers overal over alle relevante relatiegegevens beschikken. De ideale oplossing voor thuiswerkers en werkers op locatie.

AccountView

Visma Software
Customer Relationship Management is het centrale punt binnen AccountView dat alle financiële, handels- en projectstromen aanstuurt en integreert.

Act!

Act!
Bekijk de overzichtspagina van Act! leveranciers.

Adecon Manager!

Adecon
Stroomlijn uw bedrijfsprocessen. Uw organisatie op orde met één allesomvattende CRM-/ERP-oplossing in de cloud? Adecon Manager is het online CRM/ERP-systeem van Adecon. Met behulp van de juiste modules worden al uw bedrijfsprocessen en klantgegevens georganiseerd en – indien gewenst – toegankelijk gemaakt via uw website of gekoppeld aan andere (externe) systemen.

ABS contactbeheer

InterExperts
Het Adressen Beheer Systeem is een krachtige en gebruiksvriendelijke applicatie om grip te krijgen op uw adressenbestand. Met de eenvoudige functies blijft uw adressenbestand altijd op orde.

AdreZ

EM-Cultuur
AdreZ maakt optimaal adressenbeheer mogelijk. Duurzaam beheer van uw waardevolle adressenbestand is van groot belang bij het doeltreffend communiceren.

AFAS Software

AFAS software
Klanten en prospects zijn – net als leveranciers – belangrijk voor de continuïteit van de organisatie. De kwaliteit van het contact tussen een organisatie en relaties is afhankelijk van informatie die de medewerkers ter beschikking staat. In CRM van AFAS zijn alle gegevens centraal opgeslagen en voor iedere medewerker beschikbaar. Het systeem is daarbij flexibel in te richten naar eigen behoefte.

Agresso Wholesale

UNIT4 Agresso
Agresso Wholesale is breed inzetbaar en flexibel. Web based (en dus overal toegankelijk) relatiemanagement als geïntegreerd onderdeel van uw logistieke en financiële automatisering.

Alexion CRM

Alexion software
Alexion CRM is Nederlandse CRM software waarmee je adressen, projecten, notities en documenten van relaties kunt organiseren, beheren en delen. Alexion CRM is meegroei software: het programma kan aangepast worden aan de wijzigende wensen van het bedrijf en is met name bedoeld voor starters, ZZP’ers en MKB bedrijven tot 20 gebruikers. Starters en charitatieve instellingen tot 60% korting.

AllianceEnterprise

Astea
AllianceEnterprise integreert het gehele marketing-, verkoop- en serviceproces.

AllinOneSoftware

AllinOneSoftware
Webbased, volledig geïntegreerde softwaresuite voor vrijwel ieder organisatieproces (CRM, Documentbeheer en CMS tot eCommerce, ERP en Accounting). Modulair, dus u gebruikt alleen wat u nodig heeft.

Alure

Innolan
Alure is een specifieke CRM oplossing voor de accountancybranche. Innolan B.V. is hiermee in deze branche toonaangevend.

AMF

Microsign B.V.
ERP pakket met geïntegreerde CRM oplossingen voor o.a. registreren van calls, taken-/agendabeheer, dm-acties, telemarketing en analyses.

Amyyon CRM

Amyyon
Voor organisaties die hun diensten via 1 centraal punt willen aanbieden en structureren. Uitgebreide mogelijkheden voor het volgen/monitoren van cases.

Appenta

Appenta B.V.
Appenta is gebruiksvriendelijke en pragmatische software. Gericht op Sales en Marketing.

Appenta CRM

ANS Group
Super-gebruiksvriendelijk CRM systeem voor 1 – 100 gebruikers. Bovendien betaalbaar en schaalbaar.

Archie CRM

Archie Europe B.V.
Archie is een complete en gebruiksvriendelijke CRM oplossing. Alle basisprocessen van relatiebeheer, Customer Relationship Management, sales, marketing en services worden ondersteund.

Archifact

Archifact
Het ontwikkeltraject van Archifact geeft u de vrijheid om vanuit elke invalshoek uw informatiehuishouding in te vullen.

AssuPortal

ROES IT
AssuPortal is een open source CRM-pakket voor de assurantietussenpersoon. Het pakket biedt de mogelijkheid tot het voeren van een klanten- en polisadministratie en werkt volledig via een internet browser.

Athena Online

Megatec Internet Solutions
SAAS CRM oplossing, Customer Relationship Management – HRM – Logistiek – Factuur – Workflow – Project.

Axxerion

Axxerion Facility Services
Online CRM systeem met o.a. geïntegreerd klanten en meldingen modules. Geschikt voor hele kleine (vanaf 2 medewerkers) en grote organisaties > 1000.

Azor CRM

Kempen Automatisering
U kunt uw gehele bedrijfsvoering optimaliseren: urenregistratie, begroten, facturatie, offertes, medewerkers, budgettering, relatiebeheer in één gebruiksvriendelijk pakket.

B Hoe kiest u uit honderden oplossingen de beste CRM software?
Klik hier en gebruik de informatie, stappenplannen, checklists, tips en adviezen van de gratis CRM box.

B-CRM

B-CRM
B-CRM verkoopt zeer gebruikersvriendelijke web-based CRM software met uitgebreide aanpasbare functionaliteit. Wij zijn experts op het gebied van standaard implementaties en met 12 jaar ervaring in uiteenlopende branches.

BiosPlus CRM

Letech BV
Met BiosPlus CRM wordt accountmanagement weer gebruikt waar deze voor bedoeld is. Vanuit klantgerichtheid en loyaliteit werken aan groei. Door op de juiste plek in de bedrijfskolom de juiste marketing toe te passen. Multichannel en cross mediaal dus! BiosPlus CRM geeft inzicht in de plek en de te nemen actie, met het juiste klantprofiel en de klantvraag behoefte.

BPA CRM voor SharePoint

Magna Cura
Zeer functionele, betaalbare en snel te implementeren CRM oplossing binnen Microsoft SharePoint.

bpm’online

Webrixs BV
Agile platform voor business process automation en CRM. Vraag een demo op maat. Wij laten u dan zien hoe u bpm’online kunt gebruiken.

BrixCRM

BrixCRM
BrixCRM is een gedreven CRM-dienstverlener en Elite Partner van SugarCRM; wereldmarktleider op het gebied van commerciële open source CRM-software. Onze missie is organisaties in staat te stellen duurzame klantrelaties op te bouwen, zodat zij de waarde van én voor hun klanten kunnen verhogen. Dit doen wij door effectieve software te implementeren en te integreren.

Brutecrm

Brutecrm
Altijd en overal je klantgegevens binnen handbereik met Brutecrm. Brutecrm is de meest eenvoudige en slimme online oplossing voor CRM, Sales, Handel, Project Management, Facturatie en boekhouding. Brutecrm is flexibel,schaalbaar en betaalbaar maar vooral eenvoudig! Heb je een vraag? Wij helpen je graag op weg.

BundleBit

Digitale Zaken
Totaalpakket voor relatie- en projectbeheer.

BusinessBase

BusinessBase
BusinessBase is een toonaangevende Microsoft Dynamics CRM Partner die als branchespecialist CRM/ERP oplossingen levert aan technologie-, media- en telecombedrijven.

Business Navigator

Netdata
Met Business Navigator haalt u software in huis die de efficiency van uw salesgedreven organisatie een nieuwe impuls geeft. Business Navigator is toegespitst op het administreren van all in lease-, huur- en verkoopconstructies in een groot aantal diverse branches.

C Hoe kiest u uit honderden oplossingen de beste CRM software?
Klik hier en gebruik de informatie, stappenplannen, checklists, tips en adviezen van de gratis CRM box.

CASH CRM

Cash Software bv
CASH CRM biedt u de mogelijkheid om uw omzet te vergroten, doordat uw medewerkers iedere (potentiële) klant kunnen bedienen zoals het hoort: volgens afspraak en op tijd! Alle nodige gegevens overzichtelijk weergegeven en binnen handbereik via de CRM Cockpit. 100% geïntegreerd met de financiële administratie.

CarIT

VCD Automotive
De CRM oplossing ten behoeve van de automotive branche.

Carma

B-ware Business Software
Carma geeft meerwaarde aan uw informatie. De Carma productenlijn integreert uiteenlopende onderdelen van uw kantoorautomatisering, documentgeneratie en van facturering tot projectmanagement. Ontdek de waarde van uw gegevens.

Carerix Recruitment Edition

Carerix
Vanuit één systeem werven, selecteren en plaatsen is niet alleen efficiënt, maar realiseert ook snelheid en continuïteit binnen uw W&S organisatie. Webbased dus een combinatie van internet en betrouwbare databasetechnologie.

CAS genesisWorld

Two Visions B.V.
CAS genesisWorld is de op maat gemaakte CRM-oplossing voor middengrote bedrijven: gebruiksvriendelijk, vele malen bekroond, bevat standaard veel functies en voordelig. Als client software, via web en PDA alle data binnen handbereik.

CCI Groep

CCI Groep
CCI Groep stelt professionele ledenorganisaties in staat om het beste te doen voor hun leden. Wij bieden gespecialiseerde, innovatieve, efficiënte en effectieve totaaloplossingen, die gepersonaliseerde ledencommunicatie mogelijk maken, door de inzet van strategische ICT. Unieke all-in-one softwaresystemen exclusief ontworpen voor verenigingen met bijbehorend investeringsbudget.

Center1

CenterOne
Center1 CRM is de complete oplossing voor het optimaliseren van het klantrelatiebeheer van uw bedrijf.

Centric

Centric Netherlands B.V.
Centric levert moderne standaardsoftware voor organisaties in verschillende branches. Uw CRM-strategie vertalen wij naar een optimale ondersteuning met behulp van Dynamics 365.

ChainWise

ChainWise
ChainWise is een online oplossing voor relatiebeheer, offertebeheer, projectbeheer, urenregistratie, documentbeheer en facturatie. Al uw bedrijfsgegevens altijd bij de hand, overzichtelijk en up-do-date.

Chordiant

Pegasystems
Dynamisch gedreven CRM voor B2C ondernemingen op basis van open industrie standaarden (J2EE en XML).

Cincom

Cincom Netherlands B.V.
Diverse CRM, ERP, e-business solutions. Vanaf 1968 in de SW industrie, deze jarenlange ervaring staat tot uw beschikking.

4CIS CRM Software

4CIS
4CIS CRM Software is krachtige en gebruikersvriendelijke software voor zowel eenmanszaken als grote organisaties en beschikt over o.a. relatiebeheer, project management, urenregistratie, facturatie, offertes en voorraadbeheer.

ClientOffice

Dockbite
ClientOffice wordt specifiek op maat ingericht naar de bedrijfsprocessen van de klant en bevat daarnaast o.a.: relatiebeheer, verhuurbeheer & orderbeheer, multi user, projectmanagement, dashboard voor rapportages, voorraadbeheer.

Clientele ITSM

MProof B.V.
Van Service Management-software wordt vandaag de dag veel meer verwacht dan alleen de ondersteuning van service-processen. Het moet medewerkers doelmatiger laten functioneren, processen automatiseren en kostenbesparingen inzichtelijk maken. Dat is precies wat u van Clientele ITSM kunt verwachten. Onze software ondersteunt u maximaal bij het bereiken van het volgende niveau in Service Management

Commence

Memocom B.V.
Een eenvoudig te beheren, uit te breiden en aan te passen CRM-oplossing voor iedere organisatie. Meertalig en snel geïmplementeerd.

Compenda Business Solutions

Compenda
Compenda is meer dan alleen een CRM oplossing. Wij ondersteunen de ondernemer met het behalen van zijn doelstellingen en gebruiken hiervoor Compenda CRM als krachtig hulpmiddel. Compenda CRM is modulair opgebouwd en daardoor naar wens in te richten. Groeit uw bedrijf? Dan groeien wij met u mee. CRM is een proces en niet alleen maar een softwareoplossing. CRM, persoonlijk, zoals het hoort.

Contact Beheer CRM

Techxx
Altijd en overal toegang tot uw relatiegegevens, zonder te zoeken in adres- en telefoonlijsten. Contact Beheer is een gebruiksvriendelijk relatiebeheersysteem waarmee u al uw relatiegegevens op een centrale plek beheert.

ContactManager

Epona Software Productions B.V.
Uw CRM oplossing voor de juridische markt, gemaakt in samenwerking met een aantal grote kantoren uit Nederland.

Corpex CRM

Corpex
Nieuwe klanten en goede klantcontacten vormen de ‘motor’ van vrijwel iedere onderneming. Een goede registratie van gegevens van deze relaties is daarom van cruciaal belang. De CRM module van Corpex legt dit eenvoudig vast.

Covide

Assist-Online
Software in de Cloud voor samenwerken rond klant- en projectdossiers. Centraal georganiseerd: adresgegevens, mail, bestanden en agenda’s. Parttime en thuiswerken volledig geïntegreerd. Ontdek hoe deze werkwijze je bedrijf kan gaan ontstressen.

CRM Assistent

Acsense
CRM Assistent is een online softwarepakket dat het klein- en middenbedrijf administratief en commercieel ondersteunt. Oftewel klantrelatiebeheer.

CRM for Food

Edan Business Solutions
Door de specifieke voedingsmiddelenindustrie knowhow, hands-on ervaring en business processgerichte aanpak, is Edan Business Solutions een ware ‘added value’ implementator van Microsoft Dynamics CRM in de voedingsmiddelenindustrie. Edan heeft Dynamics CRM verder afgestemd op de noden van de voedingsmiddelenindustrie; CRM for Food.

CRM in de wolken

Ordina
Laat uw CRM on Demand implementatie begeleiden door de professionals van Ordina.

CRMpro

Easy Klant Software
Eenvoudig relatiebeheer. Weinig toeters en bellen, daardoor direct inzetbaar.

CRM Relatiebeheer

LogiVert – LogiControle B.V.
CRM-Relatiebeheer werd speciaal ontwikkeld om uw klanten zo efficiënt en eenvoudig mogelijk op te volgen.

CRVS (Cliëntregistratie- & volgsysteem)

My-Link Design vof / Onderdeel WMO Managementondersteuning
Een krachtig cliëntregistratiesysteem dat ontwikkeld is vanuit de praktijk en al 10 jaar tot grote tevredenheid gebruikt wordt door welzijn & (informele) zorg. Er zijn ruime registratiemogelijkheden op het gebied van cliënten, hulpvrager, mantelzorger & vrijwilliger, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van activiteiten en voorzieningen. Het systeem is flexibel en kan meegroeien met uw organisatie.

CTB CRM

CTB CRM
Relatiebeheersysteem, gebaseerd op Microsoft Dynamics CRM. Met zelf ontwikkelde add-ons geeft het bedrijf organisaties een real-time inzicht in marketing- en verkoopresultaten, via dashboards en workflows.

Data Outlet

Datlinq
Data Outlet is een online CRM++ applicatie (SAAS) gekoppeld aan de meest actuele Foodservice- en Retail database voor NL, B, UK, FR, DUI en oost Europese landen. Naast Customer Relationship Management zijn de overige activiteiten in 1 systeem verenigd. Specifiek voor de Foodservice- en Retailbranche.

Delta Developer CRM

Gekko Works
Online CRM, urenregistratie, projecten en contracten. Makkelijk en online.

DiAS DMS/CRM

C&C Computers and Communications N.V.
DiAS DMS/CRM is een eigen ontwikkelde basissoftware voor documentbeheer en het elektronisch archiveren van commerciële documenten, aan- en verkoopfacturen, correspondentie, e-mails, documentatie, tekeningen en alle overige documenten.

DIN CRM voor Dranken

DIN Solutions
Speciaal voor de drankensector heeft DIN Solutions een dranken template voor Microsoft Dynamics CRM ontwikkeld die alle relevante informatie van Microsoft Dynamics NAV én de specifieke DIN Dranken functionaliteit binnen CRM inzichtelijk maakt op één centrale plek. Het resultaat: een 360° klantprofiel waarmee u de effectiviteit van uw marketing- en salesactiviteiten kunt verbeteren.

Digitaal Kantoor – Relatiebeheer (CRM) software oplossing

Digitaal Kantoor B.V.
Relatiebeheer (CRM) inclusief e-mail koppeling en archivering, document beheer, nieuwsbrieven en kansen. Uit te breiden met Projecten & Uren, Handel, Boekhouding en Facturatie, Personeel HR.

Direct Manager

Direct ICT
Totaaloplossing op het gebied van CRM die door al uw medewerkers gebruikt kan worden. Hierdoor is de informatie binnen uw organisatie overzichtelijk geordend zodat in één oogopslag duidelijk is wat de stand van zaken is.

Downdijk backoffice CRM

Downdijk
Downdijk heeft een online Backoffice systeem (CRM) ontwikkeld wat u handig online en waar u maar wilt kunt gebruiken.

DynaRent | HiGH Software

HiGH Software
HiGH Software is een gecertificeerde Microsoft ISV en Microsoft Dynamics Partner. Wij ontwikkelen en leveren end-to-end oplossingen voor verhuur, transport en service bedrijven. DynaRent biedt gedetailleerd, real-time inzicht in alle bedrijf kritische onderdelen van uw bedrijf via grafische planborden en uitgebreide rapportages die volledig zijn geïntegreerd in Microsoft Dynamics 365.

EASI

EASI
EASI BS CRM, de oplossing voor IBM Lotus Notes-omgevingen. Beheer van contacten, to do’s, verkoopsverwachtingen, documenten, tijdsregistraties, … Een 360° zicht op uw klanten- en prospectenportefeuille.

eBusiness Streams

Computerplan Software B.V.
De meest professionele CRM oplossing voor Lotus Notes en IBM Websphere (eSales/OverQuota, eMarketing en eService).

Efficy CRM

Efficy Nederland
Waarom voor Efficy kiezen? De schaalbare CRM-oplossing van Efficy synchroniseert de verkoop-, marketing- en helpdeskafdeling om zodoende de ‘customer experience’ te optimaliseren en concurrentievoordelen uit te buiten. Daarbij een volledige CRM oplossing met project&document management, afgestemd om zelfs de meest uitgebreide zakelijke behoeften te beheren. Gamification voor een betere acceptatie.

Elements

Faster Forward B.V.
Faster Forward Elements is een online ERP (Enterprise Resource Planning) systeem, waarmee u alle afdelingen binnen uw bedrijf ondersteunt. U heeft geen andere programma’s nodig voor de bedrijfsactiviteiten, iedere werknemer werkt vanuit Elements. Veilig en online in de cloud. U heeft alleen een internetverbinding en een internetbrowser nodig. “De beste software voor ondernemend Nederland”

EveryWare CRM

Dysel
EveryWare CRM van Dysel is een eenvoudig te gebruiken field service oplossing voor verkopers, compleet geïntegreerd met uw backoffice.

Exact business software

Exact Software
Exact voor CRM is een complete oplossing voor het vastleggen van al je klantgegevens- en communicatie. Dit betekent een einde aan de grenzen tussen alle afdelingen die regelmatig contact hebben met huidige en potentiele klanten.

Experience Suite Infor

Infor
De Smart-CRM oplossing voor Intelligente Marketing, Sales en Service.

CRM software overzicht F-L   |  CRM software overzicht M-R   |  CRM software overzicht S-Z