CRM whitepapers | Kennis over CRM pakketten – CRMsystemen.nl

CRM whitepapers

Het ICT informatiecentrum publiceert whitepapers over de selectie, implementatie en toepassing van CRM pakketten. De whitepapers zijn samengesteld door enkele tientallen software specialisten die als kennispartner hun praktijkkennis en ervaringen willen delen met organisaties die voor de keuze staan van het vernieuwen of verbeteren van hun huidige softwareoplossing. Deze CRM whitepapers zijn gratis voor u beschikbaar. Een deel van de whitepapers gaat over het selecteren van een CRM pakket. U vindt deze terug in de CRM box. Online kunt u whitepapers over een groot aantal ICT thema’s vinden waaronder CRM software

Whitepapers over CRM selectie

Veel whitepapers gaan over het kiezen van CRM software. U vindt deze terug in de CRM box. Online kunt u whitepapers over een groot aantal ICT thema’s vinden en downloaden via de website ICTwhitepapers.nl. Na het invullen van uw gegevens ontvangt u direct een e-mail met in de bijlage de whitepaper.

CRM whitepapers

Bent u al aangemeld voor de ICT nieuwsbrief?

Om op de hoogte te blijven van nieuwe, interessante whitepapers en andere gratis publicaties, kunt u zich aanmelden voor de maandelijkse ICT nieuwsbrief. Dan bent u doorlopend geïnformeerd over interessante informatie.
 
aanmelden ICT nieuwsbrief