CRM gids | CRM software vergelijken – CRMsystemen.nl

CRM gids

De CRM gids gaf het ICT informatiecentrum tot en met 2016 uit. Sindsdien kunt u alle informatie over de selectie en implementatie van CRM software, die u anders in de gids kon lezen, terugvinden in diverse boeken en whitepapers van het ICT informatiecentrum. De leveranciers van customer relationship management software die voorheen vermeld waren in de gids, vindt u nu ook terug in het CRM softwareoverzicht op deze website en op de website ICTleveranciers.nl van het ICT informatiecentrum. U kunt van alle informatie gratis gebruik maken.

Alles over het kiezen van een oplossing en leverancier

Met de gratis CRM box beschikt u over informatie over CRM oplossingen en leveranciers, kunt u CRM software vergelijken op een efficiënte manier en heeft u waardevolle tools bij het samenstellen van een longlist van mogelijk passende oplossingen. Bij de selectie van CRM software kunt u gratis gebruiken van de onderstaande informatie. Wij benadrukken dat het ICT informatiecentrum onafhankelijk is en geen belang heeft bij uw keuzes van ICT oplossingen.

Heeft u vragen over de CRM box of wilt u weten weten wat u ontvangt, lees dan meer over de CRM box of bel de servicedesk op 085 40 10 218 voor al uw vragen.


CRM gids, CRM vergelijken

Weet precies hoe u
CRM software selecteert
De selectie van CRM software lijkt simpel, tot u ziet wat de gevolgen zijn van een snelle, te weinig doordachte keuze.

Maak kennis met CRM software

Tien belangrijkste stappen

Tien stappen op weg naar
de beste CRM oplossing
Neem geen ad hoc beslissingen, maar volg deze 10 stappen als u
CRM software gaat selecteren.

Toon de stappen