CRM checklist | Leidraad CRM pakket selectie – CRMsystemen.nl

CRM checklist

De CRM checklist van het ICT informatiecentrum bestaat uit een reeks separate checklists die in verschillende fasen van het selectietraject van customer relationship management software helpen bij de uitvoering daarvan.

CRM checklist

Met de checklists beschikt u tijdens iedere fase in het selectieproces over een overzicht van alle aspecten die in die fase belangrijk zijn. Het overslaan van stappen kunt u daarmee voorkomen en bij ieder stap is duidelijk welke informatie voor u beschikbaar is. De checklists zijn beschikbaar als onderdeel van de CRM box, bekijk de CRM box. De box is gratis voor u beschikbaar.

Uw CRM shortlist in 3 stappen

TNO checklist

Onderzoeksinstituut TNO publiceert een eigen checklist voor de selectie van customer relationship management software. U vindt deze checklist als onderdeel van alle informatie over de selectie van CRM software in de CRM box.

Waarom een checklist?

Checklists helpen u op een snelle, effectieve manier bij het organiseren van uw software project. Puntsgewijs kunt u alle stappen in het selectietraject uitvoeren en afvinken. De meeste checklists die het ICT informatiecentrum voor u beschikbaar heeft, zijn onder eigen redactie samengesteld. Hieraan werkten tientallen software specialisten mee. De checklists zijn voor u beschikbaar via de CRM box, los of als onderdeel van de publicaties over deze software die onderdeel zijn van dit uitgebreide selectiepakket.

 

CRM software selectie
CRM software kiezen?
Dit is belangrijk!

Zo pakt u uw CRM project aan
CRM project starten?
Lees deze adviezen!