CRM demo | Probeer uw CRM software – CRMsystemen.nl

CRM demo’s

  • Ervaar de werking van moderne CRM oplossingen.
  • Onderscheid demo’s voor oriëntatie en demo’s voor selectie.
  • Gebruik bij oriëntatie en selectie de informatie van de CRM box

Direct demo’s bekijken of aanvragen?

Via de pagina CRM leveranciers bereikt u direct de demopagina’s van enkele CRM specialisten. Via de onderstaande links kunt u ook direct naar deze pagina’s.

Wat is een CRM demo?

Een CRM demo geeft u een realistisch beeld van de werking en het gebruik van CRM software die u nog niet als gebruiker kent. Van een aantal CRM leveranciers hebben wij de demo’s eenvoudig voor u beschikbaar gemaakt. U kunt direct toegang krijgen tot de verschillende CRM oplossingen en ervaren waarin deze verschillen. Het gebruik van demo’s kost u uiteraard niets en is vrijblijvend. Wilt u meer weten, lees dan hier meer over de oplossingen van hierboven genoemde CRM leveranciers.

CRM demo voor oriëntatie

De meeste CRM demo’s bestaan uit een proefversie waarvan u zelfstandig gebruik kunt maken. Bijna altijd betreft dat online CRM software, die u als cloudapplicatie kunt gebruiken. In dat geval krijgt u tijdelijke inloggegevens, waarmee u toegang tot het CRM systeem krijgt alsof u een ‘gewone’ gebruiker bent. In alle rust en op een goed gekozen moment bekijkt u de mogelijkheden van de software en kunt u de werking ervaren. Heeft u meer uitleg nodig en wilt u bij uw demo begeleid worden, dan zijn de leveranciers daar uiteraard altijd toe bereid. Ook zijn er vaak video’s en webinars beschikbaar die u verdere uitleg geven.

CRM demo’s voor selectie

De hierboven genoemde mogelijkheden gebruikt u vooral in de oriëntatiefase. Alles wat u test is bedoeld om een goede indruk van de CRM oplossing te krijgen, maar benut u nog niet om een definitieve keuze te maken. In de selectiefase hebben demo’s daarom een hele andere functie. Heeft u bijvoorbeeld al een shortlist gemaakt van twee of drie mogelijke CRM oplossingen waar u een keuze uit wilt maken, dan gebruikt u de demo met name om te testen hoe uw proces er met de nieuwe software uit gaat zien. Dit soort demo’s wordt altijd door de leverancier ervan goed voorbereid en vindt live plaats bij u of de leverancier.

CRM businesscase

Een demo die u in de eindfase van een CRM selectietraject krijgt, biedt u de mogelijkheid de laatste onzekerheden en twijfels weg te nemen. Tijdens de demo moeten alle voordelen en nadelen duidelijk zijn. U test en checkt alle scenario’s die rondom uw sales- en marketingprocedures kunnen voorkomen en beoordeelt het systeem aan de hand van een vooraf opgestelde checklist.