Kenniscentrum

Via deze website geeft het ICT informatiecentrum u een overzicht van CRM systemen en beschikt u eenvoudig over alle informatie over het selecteren en implementeren daarvan. De beste en meest complete bron van informatiebron hiervoor is de CRM box. Over enkele andere media van het ICT informatiecentrum met extra informatie over CRM software, leest u hier meer. Er zijn gratis whitepapers, boeken, de nieuwsbrief en artikelen voor u beschikbaar.

Whitepapers

Met whitepapers over het selecteren en implementeren van een CRM systeem is het ICT informatiecentrum de belangrijkste en grootste informatiebron. Veel CRM software specialisten stellen whitepapers samen waarin u hun ervaring, kennis en advies op het gebied van CRM oplossingen kunt lezen. Via de website ICTwhitepapers.nl kunt u deze whitepapers downloaden. Ook via de CRM box heeft u de beschikking over whitepapers rondom het toepassen, selecteren en implementeren van een CRM systeem. Bekijk CRM whitepapers

Boeken

De door het ICT informatiecentrum samengestelde CRM boeken en e-boeken worden al sinds 2001 gebruikt door organisaties die uit de honderden CRM systemen de juiste keuze willen maken. CRM software, CRM software selectie, Haal alles uit uw softwareprojecten en het Handboek Softwareselectie zijn titels van boeken en e-boeken over het selecteren en implementeren van een CRM systeem. Het ICT informatiecentrum stelt zelf zijn boeken samen. Deze zijn daardoor uitsluitend op websites van het ICT informatiecentrum gratis voor u beschikbaar. Mis de talloze tips en adviezen van CRM specialisten niet en vraag uw gratis boek(en) aan. Bekijk CRM boeken

ICT nieuwsbrief

Bent u verantwoordelijk voor CRM toepassingen in uw organisatie? Dan houden wij u via de nieuwsbrieven van het ICT informatiecentrum op de hoogte van de ontwikkelingen die belangrijk voor u kunnen zijn. U wordt niet overladen. U ontvangt alleen het CRM nieuws dat van belang voor u kan zijn. Hiermee kunt u de grote lijnen blijven volgen en tijdig op handelen. De ICT nieuwsbrief informeert u over nieuwe en interessante publicaties, boeken, checklists, events, whitepapers en andere kennisdocumenten over CRM software en ontwikkelingen rond CRM toepassingen. Meld u aan voor de ICT nieuwsbrief.

ICTberichten.nl

Nieuws over de ICT markt, trends, ontwikkelingen, onderzoeken, analyses, visies, oplossingen en leveranciers. Voor ICT (mee)beslissers die hoofd- en bijzaken gescheiden willen houden. Bekijk alle relevante berichten op ICTberichten.nl.