CRM software | Overzicht S-Z – CRMsystemen.nl

Software overzicht S-Z

Wilt u een keuze maken of CRM software met elkaar vergelijken? Lees hier meer over de CRM box.

Logicworks CRM

http://www.logicworks.nl/crm/ | remco.snuverink@logicworks.nl | Dhr. R. Snuverink | 078 – 69 16 271
Een gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven. Volledig aanpasbaar aan uw organisatie. Naadloze integratie met MS Office en uw bestaande sosalftware. Bezoek onze website voor een demo.

Bpm’online CRM

https://www.webrixs.nl/ | davey@webrixs.nl | Davey Daemen | 023 205 23 60
Bpm’online is het meest flexibele CRM- en BPM platform voor middelgrote en grote ondernemingen voor verkoop, marketing en service. Door de combinatie van CRM en BPM kunnen bedrijven simpel bedrijfsprocessen automatiseren voor de perfecte customer journey.

 
CRM software overzicht A-E   |  CRM software overzicht F-L   |  CRM software overzicht M-R   |  CRM software overzicht S-Z

Sage CRM

CRM2Care
Webbased CRM-systeem. Complete functionaliteit voor verkoop, service en marketing. 100% integreerbaar met back- en frontoffice. Website en e-mail integratie. Beschikbaar voor mobiel. Aanpassen schermen en workflow zonder maatwerk. Wereldwijd vertegenwoordigt.

Sage CRM software

Active Professionals CRM
Sage CRM biedt alle functionaliteiten voor het beheren van uw klantgegevens. Zowel uw sales, marketing als uw supportafdeling of klantenservice is gebaat bij de duidelijke interface en de diverse toepassingen.

Sage CRM

Asamco
Organiseer uw bedrijf, uw contacten en uzelf!

SalesAlliance

Astea International
Tool voor Sales Managers & uw verkoop medewerkers. Voor het vastleggen van lead/prospect/klantgegevens.

SalesBreakThrough

SalesBreakThrough
Wij ontwerpen en managen sales processen en customer journeys m.b.v. Sales Proces Software (Membrain). Membrain is in te zetten als complete Sales Tool, CRM, Salesforce plug-in of add-on op bestaande CRM.

SalesForce

SalesForce
De meest gebruiksvriendelijke CRM oplossing, die binnen de kortst denkbare tijd te implementeren is, waarbij al uw specifieke processen worden ondersteund. Volledig onderhoudsvrij door het ‘On Demand’ concept.

Salesinteract

Salesinteract
Salesinteract is een interactief CRM die jouw relaties betrekt bij het gehele verkoop proces. Push notificaties lichten in je dashboard op en wanneer jouw gedeelde bestanden worden bekeken en hoe vaak.

SalesXS

PeopleXS
SalesXS is ontwikkeld voor recruiters die hun Customer Relationship Management activiteiten willen ondersteunen en die bovendien de relatie met zowel de sollicitanten als de klanten willen versterken en optimaliseren.

SAP CRM

SAP Nederland B.V.
Met SAP CRM, onderdeel van de SAP Business Suite, kunt u niet alleen uw kortetermijn-doelstellingen halen – kostenbesparing en slagvaardige besluitvorming – maar uw onderneming ook versterken met verschillende mogelijkheden om op termijn effectiever te concurreren.

Scibu.com

Qubics BV
Scibu CRM is een praktijkgerichte online CRM oplossing welke uitbreidbaar is met de modules Factureren, Servicecenter, Offertes en Uren. Scibu CRM is compleet en heeft, in tegenstelling tot andere CRM oplossingen, in een eigen mailclient waardoor zowel ingaande als uitgaande mails automatisch gelinkt worden aan de relaties.

SCOPE

SCOPE
SCOPE is dé Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van e-CRM software voor grotere organisaties. Bovendien verzorgen we de werkzaamheden op het vlak van consultancy, maatwerk, implementatie, opleidingen en support services.

Secundo

Support2u
Het complete Business Information Management pakket om o.a. uw Customer Relationship Management, Projectmanagement etc. optimaal te ontwikkelen.

ShareLock

Dataleaf ICT
ShareLock projectsoftware is software ter ondersteuning van projectmanagement en uitvoering. CRM, documentenbeheer, planning, agenda, projectflow, budgettering en voortgang zijn o.a. modules van het pakket.

Sofon

Sofon B.V.
Sofon Guided Selling ondersteunt bedrijven die klantspecifiek werken. Sofon ondersteunt de verkoopbinnendienst, buitendienst, dealers en klanten. Kernfunctie is het snel opstellen van complete, foutloze, professionele offertes.

SpinOffice CRM

SpinOffice CRM
Een complete oplossing voor uw mkb-bedrijf tegen een betaalbare prijs. SpinOffice CRM bespaart u veel tijd en is makkelijk in gebruik. Voor zowel Windows als Mac beschikbaar.

Statistica

StatSoft Benelux B.V.
Een zeer volledig analysepakket: van directe koppeling aan meetapparatuur tot interactieve data analyse en mining via het internet.

STB CRM

STB Automatisering & advies B.V.
Hèt flexibele relatiebeheersysteem voor uw organisatie.

Sugar CRM

Acuity ict
SugarCRM: beheer uw klantrelaties online. Goedkoper dan de gevestigde partijen, maar met optimale kwaliteit en functionaliteit. Open, social & Mobile.

SugarCRM

Albicons
Albicons levert en implementeert Sugar van SugarCRM. Sugar is een complete CRM-oplossing die uw Verkoopprocessen, Marktetingprocessen en Klantenservice automatiseert en eenvoudig integreert met uw andere toepassingen. De focus ligt daarbij op het individu, de gebruiker.

SuperOffice CRM

SuperOffice Benelux B.V.
SuperOffice CRM heeft één doel; je helpen bij het zoeken, benaderen en behouden van meer klanten. Onze focus voor het creëren van een eenvoudige en gebruikersvriendelijke CRM oplossing helpt jouw productiviteit te verhogen.

SuperOffice CRM

The Implementation Group
SuperOffice CRM is een relatiebeheer oplossing met een snel en concreet meetbaar resultaat. The Implementation Group is platinum partner van SuperOffice en heeft ervaring in specifieke branches in o.m.: financiële instellingen en educatie.

SuperOffice CRM

People-force
SuperOffice CRM is de meest gebruikersvriendelijke Customer Relationship Management software met een uitstekende en aantoonbare ROI. Wilt u zekerheid en geen dure pakketselecties kies dan voor SuperOffice en bel People-force B.V. (Gercertificeerd Business Partner)

Supply Chain CRM

CAPE Groep
Volledig geïntegreerd, branchespecifiek CRM voor bedrijven actief in Supply Chain en Logistiek.

Syntess

Syntess Software B.V.
CRM software (onderdeel ERP) voor project- en servicegerichte bedrijven met monteurs of vaklieden in dienst.

7T CRM

7T software
7T heeft een zeer uitgebreid standaard pakket met bekende modules als Inkoop, Verkoop, Voorraad, Relatie en Project.

Teambase CRM

Logic9
Online CRM / ERP dienst voor het MKB. Relatiebeheer, offertebeheer, opdrachten & facturatie.

TeamForce CRM.Web

TeamForce Web Solutions B.V.
TeamForce CRM.Web is een complete webbased CRM-oplossing. Voor Marketing, eMarketing, Verkoop en Service. TeamForce CRM.Web kan geleverd worden op basis van ASP of om te worden geïnstalleerd op een webserver van onze klant.

Teamleader CRM

Teamleader CRM
Je gehele workflow in 1 tool. Een tool waarmee je je klantgegevens altijd en overal bij de hand hebt, gemakkelijk van offerte naar urenregistratie naar factuur gaat, die je inzicht biedt in je salesfunnel en de status van projecten. Te integreren met jouw favoriete boekhoud- en marketingprogramma’s en 100% online. Teamleader maakt ondernemen gemakkelijk en efficiënt.

The Best CRM®

The Best CRM
The Best CRM® is de partner voor al uw vraagstukken op het vlak van CRM en klantgericht ondernemen: CRM strategie, CRM pakket selectie, CRM implementatie en CRM opleidingen. Profit en Non-Profit, nationaal als internationaal. The Best CRM is CRM systeem onafhankelijk.

TimWeb

Softmakers B.V.
TimWeb is dé intuïtieve CRM & documentmanagement oplossing met vele unieke eigenschappen. Hij laat computers functioneren zoals mensen denken.

TOPdesk

TOPdesk
Professionele ondersteuning van o.a. uw medewerkers en klanten begint met gebruiksvriendelijke servicemanagement-software. TOPdesk biedt software, training en consultancy voor uw IT-helpdesk en facilitaire servicedesk.

Tradium

KeeminK Design B.V.
Integraal ERP/CRM/HRM pakket incl. boekhouding en uitgebreid artikel-, voorraad den documentbeheer.

Trias Uffizi

Trias Digitaal
MKB-gereedschap om de onderneming te sturen met methodes en functies die grote bedrijven gebruiken, vertaald naar de eigen schaal en mogelijkheden. Ondersteuning, begeleiding en training staan centraal.

Twinvision CRM

Twinvision
Twinvision Software ontwikkelt sinds 1999 standaard applicaties voor o.a. woningcorporaties, vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaars en jachthavens, en specifieke maatwerkoplossingen in verschillende branches. Door korte communicatielijnen en directe betrokkenheid van onze ontwikkelaars worden projecten efficiënt en in een korte ontwikkeltijd gerealiseerd.

VitoSoft: CRM Bedrijfssoftware Verkoopsoftware MKB

VitoSoft
CRM en andere bedrijfssoftware voor het MKB. Modules: Verkoop, Ticket, DMS, Post, Facturen, Projecten, Call center. Eenvoud en werkbaarheid stellen wij als belangrijkste eis van al onze oplossingen. Tevens trainingen op gebied van Sales en ICT. Motto: No nonsense software

Voffice

Vict informatici B.V.
Webbased CRM software voor relatiebeheer en management.

webCRM

webCRM Nederland
webCRM is een zeer configureerbaar, eenvoudig te gebruiken en zeer veilige cloud gebaseerd CRM-systeem. Het is een efficiënt en essentieel instrument voor verkoopteams, en stelt hun in staat om meer te verkopen.

Windex

Windex Software
Het betreft een volledig klantspecifiek in te richten webbased oplossing voor belangenorganisaties.

WinVis

Broekhuis Automatisering b.v.
Gebruiksvriendelijk modulair opgebouwd pakket voor o.m. relatiebeheer, e-mail, fax, calculatie, correspondentie, projectadministratie, inkoop, voorraad, orderadministratie, facturering, urenregistratie en dagrapportage.

WIZZkit

WIZZ software en service
De WIZZkit is perfect voor zelfstandigen met een eigen bureau, praktijk of organisatie die alleen werken of met enkele medewerkers. Het programma voorziet in alle functionaliteit die nodig is voor de administratie van een klein bedrijf. Van relatiebeheer, agenda, facturatie en nog veel meer. 30 dagen proberen of een online demo bieden we je gratis aan..

Workanizr CRM

Content Power V.O.F.
Inmiddels uw excelsheet met adressen ontgroeid? Workanizr CRM biedt oplossing voor elke MKB-er. Workanizr is webbased en toegankelijk via Outlook, smartphone & tablet. Het systeem biedt ook uitgebreide filter- en exportopties. Toepassing: universeel. De oplossing is geschikt voor: 5-19 gebruikers.

Yes-co

Yes-co
Yes-co is een CRM pakket specifiek voor de makelaardij.

Yoobi

e-dynamics
Yoobi is online software voor CRM, urenregistratie, facturatie en planning. Laat Yoobi uw organisatie ondersteunen bij het beheren van relaties en verkopen. Werk met slimme verkoopschema’s en automatiseer taken met de workflow module. De Yoobi App geeft inzicht in projecten, klantinfo, taken en verkoopresultaten. De API koppelt met uw website of backoffice

Zjoef CRM

ZJOEF BV
Bent u transport ondernemer, en wilt u meer grip krijgen op uw Sales activiteiten? Of het nu wegtransport, luchvracht, zeevracht óf warehouing is, met Zjoef kom je professioneel over, bespaar je tijd en maak je het klanten makkelijker om offertes aan te vragen en een transport te boeken. En zo win jij dus meer opdrachten!

ZOHO CRM

Geefirm
De CRM oplossing voor gebruik in combinatie met G Suite / Google Apps. De eenvoud van het pakket is een absolute sterkte en een pré voor ondernemingen vanwege de overzichtelijke integratie en koppelmogelijkheden met Gmail, Google Calender en andere Apps. Zoho CRM biedt gebruikers betaalbare basisfunctionaliteit inclusief pijplijn informatie en uitgebreide rapportages en inzicht in de verkoop performance.

Zoho CRM, CRMstrategen.nl

CRMstrategen
CRMstrategen helpt bij het implementeren van Zoho CRM in Nederland als officiële partner. Wij structureren en automatiseren verkoopprocessen, en hebben veel kennis van rapportage/BI.

CRM software overzicht F-L   |  CRM software overzicht M-R   |  CRM software overzicht S-Z