CRM software | Overzicht M-R – CRMsystemen.nl

Software overzicht M-R

Wilt u een keuze maken of CRM software met elkaar vergelijken? Lees hier meer over de CRM box.

Logicworks CRM

http://www.logicworks.nl/crm/ | remco.snuverink@logicworks.nl | Dhr. R. Snuverink | 078 – 69 16 271
Een gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven. Volledig aanpasbaar aan uw organisatie. Naadloze integratie met MS Office en uw bestaande software. Bezoek onze website voor een demo.

Bpm’online CRM

https://www.webrixs.nl/ | davey@webrixs.nl | Davey Daemen | 023 205 23 60
Bpm’online is het meest flexibele CRM- en BPM platform voor middelgrote en grote ondernemingen voor verkoop, marketing en service. Door de combinatie van CRM en BPM kunnen bedrijven simpel bedrijfsprocessen automatiseren voor de perfecte customer journey.

 

CRM software overzicht A-E   |  CRM software overzicht F-L   |  CRM software overzicht M-R   |  CRM software overzicht S-Z

Maximizer CRM

Systony
Maximizer CRM is een geavanceerd en gebruiksvriendelijk CRM-systeem die alle aspecten van je bedrijfsvoering in één systeem integreert. Van verkoop, marketing, relatiebeheer en klantenservice tot remote databasesynchronisatie en integratie met Microsoft- & Google-software.

Maximizer CRM

Adafi
Maximizer CRM biedt u Simply Successful CRM: één geïntegreerde oplossing voor verkoop, marketing en klantenservice. Naast de uitgebreide standaard functionaliteiten leent Maximizer CRM zich voor customisaties om deze tool zo goed mogelijk aan uw behoeften aan te passen.

Micros RAS

Micros B.V.
Uitgebreide mogelijkheden voor relatiebeheer, marketing, offertes en kansen en een actiesysteem. Geïntegreerde administratieve oplossing voor opleidingsinstituten en lokale overheden. Een complete software oplossing inclusief diverse slimme koppelingen met andere systemen.

Microsoft CRM

Microsoft CRM
Bekijk de overzichtspagina van Microsoft leveranciers.

Microsoft Dynamics 365

Systony
Microsoft Dynamics 365 is een echte alleskunner en brengt Dynamics CRM Online en de ERP-oplossingen Dynamics AX Online of Dynamics NAV Online samen in één krachtige clouddienst om jouw meest belangrijke bedrijfsprocessen te stroomlijnen.

MicroStrategy

MicroStrategy
MicroStrategy is één van de marktleiders op het gebied van Business Intelligence met duizenden klanten wereldwijd. Zowel kleine als grote organisaties gebruiken onze software om o.a. data analyse en data mining te doen of het bouwen van management rapportages en dashboards. Waar liggen de kansen voor uw bedrijf? Waarborg de toekomst van uw organisatie.

mijnCRM

e-dynamics B.V.
Maatwerk CRM framework in Microsoft ASP.

Morphis ProcesRunner

Morphis
Multichannel (telefoon, e-mail, brief, etc.) beheer van al uw klantcontacten.

mplify

mplify bv
mplify is een onafhankelijke CRM dienstverlener met een customer centric benadering bij het adviseren, implementeren en beheren van Salesforce, Microsof,SAP. Hoort u ook van alle partnerbedrijven en leveranciers dat het product wat zij aanbieden het beste is? Wij weten de verschillen. Wij zetten uw organisatie centraal (met uw huidige architectuur) en bepalen samen met u de gewenste stappen.

MX CRM

Mendix
CRM, volledig webbased en zelf te customizen. Inclusief uitgebreide toolkit, Outlook integratie en mobile access.

My Companion

My Companion
My Companion ondersteunt verkooporganisaties bij het beheersen van alle operationele processen zoals acquisitie, relatiebeheer, forecasting en pipeline management. De applicatie is gebaseerd op het ASP concept.

MyDigi – Meer dan een CRM

CTK
Elk bedrijf heeft meer dan alleen contactpersonen, leads en projecten. MyDigi biedt u dan ook het complete pakket aan voor uw kantoor: MyDigi denkt aan uw facturatie, documentatie, contactmomenten, productconfiguratie, stockbeheer, workflow management, tijdsregistratie en nog veel meer voor een scherpe prijs. Bespaar meer dan 8 uur per week door nu te beginnen!

MySolution FLEX

MySolution
Software voor detacheren en uitzenden.

Netup Bedrijfssoftware

Netup
Netup online: Altijd en overal je klantgegevens binnen handbereik met Netup online. Netup is de meest eenvoudige en slimme online oplossing voor CRM, Sales, Handel, Project Management, Facturatie en boekhouding. Netup is flexibel, betaalbaar maar vooral eenvoudig! Heb je een vraag? Wij helpen je graag op weg.

New Day at Work CRM

New Day at Work
New Day at Work is een compleet bedrijfssoftware product op maat in de cloud speciaal voor het MKB, zonder enorme investering.

Oculus CRM

Pantheon Automatisering B.V.
Oculus CRM brengt de informatie naar u toe. Op de ‘persoonlijke’ dashboards ziet u in één oogopslag een volledig overzicht. Op dit overzicht ziet u
bijvoorbeeld uw actiepunten of de lopende offertes. Omdat Oculus CRM geïntegreerd is met ERP ziet uw verkoopafdeling ook informatie krijgen omtrent orders, verkoophistorie, prijzen, voorraad, etc. Oculus CRM is webapplicatie en werkt in de Cloud waardoor alle informatie beschikbaar is zolang u maar een internetverbinding heeft.

Odoo by West Sales en CRM

West IT Solutions
Dé implementatiepartner voor Odoo Sales en CRM all-in-one Bedrijfssoftware. Hiermee zet je je klant centraal. De geautomatiseerde sales pipeline zorgt ervoor dat klanten sneller van lead naar getekende offerte gaan. Daarnaast krijg je nauwkeurige voorspellingen en inzicht in je sales dankzij de handige dashboards. Sales & CRM worden met Odoo by West IT efficiënt en klantgericht.

Odoo CRM

Stelder Verspeek Software
Odoo CRM is een snel groeiende oplossing voor je klant contact gegevens. Het wordt door meer dan 2.500.000 gebruikers werelwijd gebruikt. Vanwege de lage kosten en de korte implementatie tijd is het geschikt voor het MKB. Odoo CRM is onderdeel van de Odoo suite, een suite bestaande uit vele modules die naar believe kunnen worden geactiveerd.

Offective CRM

Offective
Een relatiemanagement systeem voor klanten en leveranciers. Het overzichtelijk ordenen en bewaren van alle informatie om uw klant beter van dienst te zijn is essentieel.

Olstand CRM

Olstand
Online CRM toepassing, vanaf iedere locatie te benaderen via een beveiligde verbinding. Altijd en overal uw relaties, afspraken en documenten bij de hand. U kunt de applicatie zonder kosten en verplichtingen uitproberen.

OpusFlow

OpusFlow b.v.
Een eenvoudig te installeren Outlookâ tool die alleen een netwerkverbinding nodig heeft om te kunnen samenwerken in een team. Outlookâ krijgt er zo functies bij waarmee voorheen arbeidsintensief werk als vanzelfsprekend gaat.

Oracle

Oracle Nederland B.V.
Oracle CRM producten helpen bij het beheren van klantgerichte processen. Onontbeerlijk voor een succesvol bedrijf.

ORCA

Truston Group N.V.
Krachtig pakket als basis voor CRM. Klanten datawarehouse/Relatie en marketing database; uniform klantenbeeld; eBusiness backbone.

OrderFlow

The Gecko Project
OrderFlow is een programma voor relatiebeheer met geïntegreerde orderverwerking, facturatie en voorraadbeheer. Kortom, van het uitbrengen van de offerte tot de verzending, onderhoud en facturatie.

OVAS Connect CRM

OVAS Solutions
OVAS Connect biedt een volledig online CRM pakket geoptimaliseerd voor stichtingen, goede doelen, verenigingen en kerken. Naast Relatiebeheer is het ook mogelijk om uw boekhouding en giftenregistratie in Connect te verwerken.

PerfectView

PerfectView
Ontdek waarom ruim 4.700 organisaties PerfectView gebruiken voor CRM, relatiebeheer, verkoop, marketing, projectmanagement én klantenservice.

Phronesyss

Phronesyss
Een volledig IN-HOUSE ontwikkelde software applicatie voor de sturing van alle bedrijfsprocessen. Modulair van opbouw, dus aanpasbaar aan elke grote/vorm van bedrijf.

Pluriform ERP+

ESi IT Solutions
Er is één systeem dat centraal moet staan in uw CRM traject en (toekomstige) online aanbod: uw Pluriform ERP+ ! Want waarom meerdere databases beheren wanneer één al genoeg is.

Procesmanagement software Infoland

Infoland
Met de procesmanagement software iProcess van Infoland bent u in staat de kwaliteit en de efficiency van uw bedrijfsvoering te verbeteren.

Procurios

Procurios
Het Procurios Webplatform is een geïntegreerd (marketing)platform. Het wordt ingezet voor kleine en grote organisaties. Wat deze gebruikers gemeen hebben, is hun behoefte om bezoekers een optimale customer journey te bieden wat leidt tot meer conversie. Dit realiseren zij met het multifunctionele Procurios webplatform waarin klantdata (CRM) en content (CMS) bij elkaar staan en geïntegreerd zijn.

PSU Relatiebeheer

Gravita
Heldere CRM-oplossing voor een heldere prijs.

RARDAR CRM

RADAR Software
RADAR CRM: alle klantgegevens op één centrale plek: klanten beheren, takenmanagement, workflow, uren schrijven, factureren, budgetbewaking. De software van RADAR is: eenvoudig in gebruik, zowel off- als online te gebruiken en speciaal ontwikkeld voor de accountancybranche. Voor meer informatie, kijk op onze website.

RelationManager

Everything4Office Software
De RelationManager is krachtige software voor relatiebeheer, marketing-, acquisitie en verkoopondersteuning, voor het plannen van acties en projecten en voor het creëren en archiveren van documenten.

Relax!

Relax! Software
Webbased, volledig geïntegreerde softwaresuite voor vrijwel ieder organisatieproces (Relatiebeheer, Documentbeheer en CMS tot eCommerce, ERP en Accounting). Modulair, dus u gebruikt alleen wat u nodig heeft.

RFX CRM

Renflex Software B.V.
Daar worden relaties beter van! Uiterst flexibel relatiebeheer – integratie met Exact software.

CRM software overzicht F-L   |  CRM software overzicht M-R   |  CRM software overzicht S-Z