Microsoft CRM leveranciers

Bekijk hier het overzicht van Microsoft CRM software leveranciers. Klik op de naam van de leverancier om op de website van de aanbieder meer informatie te lezen over de CRM software van microsoft. Meer uitleg over het thema CRM software vindt u in de diverse boeken van het ICT informatiecentrum. De CRM box kunt u aanvragen als u een CRM software project start en een goede softwareoplossing wilt selecteren. Alle media zijn gratis voor u beschikbaar. Lees hier meer over de CRM box en hoe u deze aanvraagt.

CRM – Algemeen

Microsoft
Gemakkelijke, flexibele en in MS Outlook geïntegreerde CRM oplossing die u en uw medewerkers in staat stelt gefundeerde beslissingen te nemen, omzet te verhogen en uw klanten een superieure service te bieden.


Systony
Microsoft Dynamics 365 is een echte alleskunner en brengt Dynamics CRM Online en de ERP-oplossingen Dynamics AX Online of Dynamics NAV Online samen in één krachtige clouddienst om jouw meest belangrijke bedrijfsprocessen te stroomlijnen.


CIBER Nederland B.V.
Betaalbare en eenvoudig te gebruiken CRM oplossing die direct aansluit op MS Outlook en uw front/backoffice, financieel/ERP systeem.


BusinessBase
BusinessBase is een toonaangevende Microsoft Dynamics CRM Partner die als branchespecialist CRM/ERP oplossingen levert aan technologie-, media- en telecombedrijven.


QS Solutions
QS solutions helpt organisaties bij het invoeren van Dynamics CRM. Ook ondersteunen we u graag bij het optimaliseren van uw huidige Microsoft Dynamics CRM omgeving. Op onze website vindt u informatie over onze expertise, blogs, whitepapers en meer.


NET-IT B.V.
NETIT SERVICES gratis bedrijfsspecifieke demo – doorgedreven analyse – vastleggen objectieven – duidelijk stappenplan – realistische fasering – motivering en opleiding gebruikers – constante nazorg. A BLUEPRINT FOR SUCCESS.


Diabolo ICT BV
Dynamics CRM is customer relationship management-software die past bij de behoeften en het budget van kleine en middelgrote organisaties, en werkt zoals u werkt, namelijk volledig vanuit Outlook.


CRM Partners
CRM Partners heeft generieke oplossingen op het gebied van CRM maar biedt ook branchespecifieke oplossingen aan.


Prodware
Met Dynamics CRM kunt u foutloos, sneller, pro-actiever, efficiënter en beter geïnformeerd werken. U bespaart tijd en kosten en u haalt meer omzet uit bestaande klanten en kunt gestructureerder nieuwe kansen opvolgen.


Bendsoftware
CRM en planningsmanagementsoftware voor projectgestuurde organisaties.


Tempero
Tempero levert Dynamics 365 (CRM), snel en betaalbaar. Een online oplossing voor uw relatiebeheer, verkoop, service en marketing en meer. Krijg hiermee inzicht in uw bedrijfsprocessen en creëer winst.


Microsoft CRM – Foodbranche

Cegeka
Door de specifieke voedingsmiddelenindustrie knowhow, hands-on ervaring en business processgerichte aanpak, is Edan Business Solutions een ware ‘added value’ implementator van Microsoft Dynamics CRM in de voedingsmiddelenindustrie. Edan heeft Dynamics CRM verder afgestemd op de noden van de voedingsmiddelenindustrie; CRM for Food.


Microsoft CRM