CRM projecten

Wat u wel en niet moet doen voor succesvol selecteren en implementeren

CRM projecten hebben niet bij voorbaat het vooruitzicht op een goede afloop. Nog altijd verloopt een te groot deel van alle CRM selectietrajecten en implementaties niet zoals de bedoeling was. Dit ondanks de vele kennis die er inmiddels is over het organiseren en opzetten van een CRM project. In dit deel van CRMsystemen.nl leest u over succesfactoren, valkuilen, knelpunten, oorzaken en oplossingen.

CRM project: onderschat de keuze niet!

Van alle soorten bedrijfssoftware lijken beslissingen over CRM software het snelst te worden genomen. Om meerdere redenen is het is niet verstandig over één nacht ijs te gaan. Ook bij de keuze van CRM software moet u weten wat uw keuze bepaalt en hoe u het CRM project in goede banen leidt. Alleen met de juiste kennis en een goede voorbereiding vergroot u de kans daarop.

Lees verder


Start u een CRM project?

Ontvang dan alle informatie over CRM selectie, implementatie en het organiseren en uitvoeren van uw CRM project als onderdeel van de gratis CRM box. U ontvangt dan tevens een exemplaar van het boek ‘Komt een CEO bij de IT dokter’. In dit boek worden de grootste en meest herkenbare barrières voor een succesvol CRM project genoemd en leest u over de oplossingen om dit te voorkomen. Bekijk de CRM box.

Meer over CRM projecten

In de komende maanden publiceren wij hier meer artikelen over knelpunten en oplossingen rondom CRM projecten. Via de ICT nieuwsbrief blijft u op de hoogte van nieuw verschenen artikelen. Meer informatie over dit thema leest ook terug in de boeken die het ICT informatiecentrum over CRM software uitgeeft. Bekijk de CRM boeken.

CRM projecten