CRM software | Overzicht F-L – CRMsystemen.nl

Software overzicht F-L

Wilt u een keuze maken of CRM software met elkaar vergelijken? Lees hier meer over de CRM box.

Logicworks CRM

http://www.logicworks.nl/crm/ | remco.snuverink@logicworks.nl | Dhr. R. Snuverink | 078 – 69 16 271
Een gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven. Volledig aanpasbaar aan uw organisatie. Naadloze integratie met MS Office en uw bestaande software. Bezoek onze website voor een demo. Bekijk ook: Brochures

 
CRM software overzicht A-E   |  CRM software overzicht F-L   |  CRM software overzicht M-R   |  CRM software overzicht S-Z
 

FileLinx

FileLinx Benelux B.V.
FileLinx, het innovatieve business applicatie platform waarmee u oplossingen zoals DMS, CRM, HRM, Workflow en factuurverwerking eenvoudig kunt modelleren aan uw bedrijfsproces.

Gini Recruit

Gini-Solutions
Gini is de nieuwste generatie recruitment & outplacement software. Met Gini heeft u alle tools in huis die u nodig heeft om uw dagelijkse werkzaamheden goed en efficiënt uit te kunnen voeren. Met de Gini Cloud bent u altijd en overal up-to-date en mist u niets. Daarnaast is Gini eenvoudig te integreren in uw huidige infrastructuur.

Goldmine CRM

Qubics
GoldMine is een compleet maar voordelig relatiebeheer pakket waarmee prospect- en klantinformatie op efficiënte wijze bij te houden is. GoldMine helpt u bij het onderhouden van actief klantcontact en ondersteunt uw marketingacties.

Great Vision

Twinvision
Ons CRM systeem verschaft u een beter inzicht op uw relatiebeheer dan ooit tevoren en biedt u het gemak van één enkele applicatie waarin u alle activiteiten op het gebied van o.a. relaties, contacten, afspraken en documenten kunt verwerken.

Gripp

Gripp
Gripp is een alles-in-één pakket wat het overzicht weer terugbrengt in jouw organisatie. Of het nu gaat om die perfecte offertes met een druk op de knop, het overzicht van wie wat aan het doen is, of het strakke debiteurenbeheer: het kan allemaal met Gripp.

HSO | Specialist in Microsoft Dynamics

HSO
HSO helpt haar klanten om bedrijfsresultaten te verbeteren. We zijn gespecialiseerd in de implementatie, integratie, optimalisatie en onderhoud van Microsoft Dynamics CRM en Microsoft Dynamics 365. We werken voor lokale en internationale bedrijven in de retail, groothandel, distributie en dienstverlening.

HTA Manager

HTA Systems B.V.
De HTA Manager is een relatiebeheersysteem met een bijzonder goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ook geschikt voor aansturen van bijvoorbeeld projectteams. Ook integrale koppeling mogelijk met ons Document Management Systeem.

Hunter-CRM

Hunter-CRM
Hunter-CRM levert complete en flexibele software zoals CRM online. Zo heeft u uw data altijd bij de hand op uw smartphone of tablet. Handig als u onderweg bent naar een klant.

iConnect

IC2 Innovative Computer Consultancy
In iConnect vindt u vrijwel alle dagelijkse werkzaamheden geïntegreerd in één pakket: documentbeheer, planning, agenda, urenregistratie, selectie op profielen, ingebouwd e-mailpakket, gegevensuitwisseling met website.

iFunds

iFunds
Ifunds ondersteunt fondsenwervende organisaties, ledenorganisaties en vermogensfondsen met gespecialiseerde CRM oplossingen. In ons CRM platform is meer dan 20 jaar kennis en ervaring in de nonprofit markt verwerkt, en dat merk je direct!

i-globe

i-globe
De compleetste tool voor de ondernemer.

IMPACTXRM Mobile

IMPACTXRM NV
IMPACTXRM Mobile, de meest “easy to use” -app die uw teamleden snelle toegang tot alle CRM en ERP gegevens biedt, ongeacht waar ze zijn. Beheren van leads en opportuniteiten. Registreren van bezoeken en bezoekrapporten. Snellere verwerking van gegevens en verhoogde productiviteit door accurate informatie behoren tot de voordelen van IMPACTXRM Mobile.

In2CRM

CRM Company
Speciaal ontwikkeld voor industrie en handel die zich richten op de bouw. Klanten zijn producenten van bouwproducten en groothandelaren.

Inventive

Inventive Systems B.V.
Geïntegreerd informatiesysteem voor Windows en MacOS voor financieel, verkoop, inkoop, productie, projecten, planning en verhuur.

ItsClean

AaRiverside
ItsClean is een software pakket voor de schoonmaker, de glazenwasser en gevelreinigers en is opgezet vanuit de praktijk.

IZM relatiebeheer

Genetics
Het relatiebeheersysteem IZM (Intern Zaken Management) is door Genetics zo ontwikkeld, dat het zowel autonoom als geïntegreerd in PowerBrowser kan functioneren.

JumpStart 365

MindsUnited
JumpStart 365 (powered by MindsUnited) implementeert razendsnel en betaalbaar uw Microsoft Dynamics 365 basisomgeving CRM op maat. Gespecificeerd op uw organisatiedoelen. Krijg in één oogopslag inzicht in uw relatiebeheer, verkoop, service en marketing en meer. Optimaliseer hiermee uw bedrijfsprocessen.

KeDo CRM

Xlab
Uniek OpenSource bibliotheek om razensnel al pratende een CRM pakket op maat samen te stellen.

KlantExpert

Rovecom
KlantExpert draagt bij aan het commercieel succes van het bedrijf door informatie snel en eenvoudig vast te leggen, te raadplegen en te delen. KlantExpert is de directe en capabele Personal Assistent van de Accountmanager.

KorènCRM

KorènCRM
KorènCRM is een SaaS product voor ledenorganisaties, thuiszorgorganisaties en non-profits. Er zijn diverse modules voor ledenservice, cursussen, alarmering, SBVZ koppeling en nog veel meer. Korèn Free is de gratis versie van de CRM met de mogelijkheid om 500 relaties toe te voegen en per jaar 1000 facturen te versturen. Voor kleine ledenorganisaties met weinig budget is dit een ideale oplossing.

Herke Dynamics xRM

Lexter B.V.
Bijzonder gebruiksvriendelijk relatiebeheer en documentarchiveringssysteem voor het MKB.

Lift software

Lift B.V.
U wilt uw primaire bedrijfsprocessen optimaliseren? LIFT Software is dan de juiste keus.

Logic4 – Fisi CRM bedrijfssoftware

Logic4 Internet- en Softwareontwikkeling
Fisi is een modulaire oplossing voor alles rondom CRM, relatiebeheer, verkoop, communicatie en nog veel meer. Werk efficiënter en sneller door de complete integratie met ERP en e-commerce. Steeds meer organisaties in de retail, e-tail, groothandel, productie en (kantoor)vakhandel profiteren van onze slimme software as a service (SaaS). Wij maken het bedrijven #makkelijk!

Logicworks CRM

Logicworks B.V.
Een gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven. Volledig aanpasbaar aan uw organisatie. Naadloze integratie met MS Office en uw bestaande software. Bezoek onze website voor een demo.

CRM software overzicht F-L   |  CRM software overzicht M-R   |  CRM software overzicht S-Z